Se spala zmeura, se amesteca cu zaharul tos si se lasa deoparte pt jumatate de ora. Intre timp, se bat iaurtul cu praful de frisca si zaharul pudra, iar la final se adauga esenta de vanilie, se obtine o crema acrisoara, care se tine la tel.
Se topeste gelatina in 30 ml de apa si se amesteca cu zmeura si siropul format. Se pun in 4 pahare, apoi se dau la frigider pt o ora.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii