Se spala zmeura, se amesteca cu zaharul tos si se lasa deoparte pt jumatate de ora. Intre timp, se bat iaurtul cu praful de frisca si zaharul pudra, iar la final se adauga esenta de vanilie, se obtine o crema acrisoara, care se tine la tel.
Se topeste gelatina in 30 ml de apa si se amesteca cu zmeura si siropul format. Se pun in 4 pahare, apoi se dau la frigider pt o ora.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii