Deliciu

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Deliciu

Ingrediente

  • 300gr muschi file porc,
  • 150gr cascaval sau emmentaler,
  • 1 ciuperca cruda,
  • 1/2 ceapa rosie,
  • 1/2 ardei gras verde,
  • 75gr unt marar,
  • zeama de la 1/4 lamaie,
  • sare, piper, busuioc uscat,
  • un galbenus ou.

Mod de preparare

Muschiul se fasoneaza, se taie in doua parti egale si se bat cu ciocanul de snitele ,subtire. Se asezoneaza cu sare, piper si busuioc si se pune intr-o tava de marime adecvata unsa cu unt , prima bucata de carne si se rade 50 gr cascaval pe toata suprafata.se pune, ciuperca taiata felii mai groase,ceapa tocata,ardeiul cubulete si untul alifiat cu putina sare,marar si zeama de lamaie.se mai rade 50gr cascaval pe toate incredientele si se adauga a doua bucata de carne care se preseaza cu degetul pe margini. Se unge cu galbenusul de ou suprafata totala a carnii si se baga la cuptor 20 minute la 200 grade.se scoate si se rade cascavalul ramas(50gr). Preparatul "deliciu fracme" se poate servi si cald si rece cu anumite garnituri de legume urmat de un vin alb sec nobil cules tarziu. Pofta buna! Hanul-voievozilor.......

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor