Muschiul se fasoneaza, se taie in doua parti egale si se bat cu ciocanul de snitele ,subtire. Se asezoneaza cu sare, piper si busuioc si se pune intr-o tava de marime adecvata unsa cu unt , prima bucata de carne si se rade 50 gr cascaval pe toata suprafata.se pune, ciuperca taiata felii mai groase,ceapa tocata,ardeiul cubulete si untul alifiat cu putina sare,marar si zeama de lamaie.se mai rade 50gr cascaval pe toate incredientele si se adauga a doua bucata de carne care se preseaza cu degetul pe margini. Se unge cu galbenusul de ou suprafata totala a carnii si se baga la cuptor 20 minute la 200 grade.se scoate si se rade cascavalul ramas(50gr). Preparatul "deliciu fracme" se poate servi si cald si rece cu anumite garnituri de legume urmat de un vin alb sec nobil cules tarziu. Pofta buna! Hanul-voievozilor.......
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii