autor:

Otilia-Iulia Uilacan

» » Dulciuri diverse

Desert cu caise crude

Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 aprilie 2009

Ingrediente
1/2kg.caise,100gr.zahar,100ml.apa,o vanilie.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Caisele curatate se taie felii si se pun intr-un castron.Separat se fierbe un sirop gros din zahar,vanilie si apa.Se toarna siropul fierbinte peste caise si se da la rece 2-3 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu caise crude" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Unt de nuci

Unt de nuci

Nucile, se coc la 140 grade, până se rumenesc putin. Se pun în blender şi se adaugă apa şi

9 voturi    10 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Cornulete fragede

Cornulete fragede

Faina se freaca bine cu untura.Adaugam galbenusurile frecate cu putina,smintina si framintam un aluat,pe

50 voturi    9 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1/2kg.caise,100gr.zahar,100ml.apa,o vanilie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Tarta cu dovleac