Desert de primavara-vara

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fructe de padure (cate doriti
  • depinde cat faceti)
  • zahar dupa gust
  • o cupa de inghetata (dupa preferinta: de capsuni
  • de mere
  • de nuca de cocos
  • de vanilie etc.) sau cat se doreste si vin rosu

Mod de preparare

Se pune intr-o cratita pe foc: fructele de padure, zahar dupa gust si vin rosu (de obicei un paharel de vin rosu, dar asta depinde cat de mult desert faceti), se amesteca si se lasa pe foc cam 10-15 minute (eu las si mai putin, alteori mai mult, depinde se ce fructe de padure folosesc). Apoi se toarna in boluri (depinde la cate persoane puneti) si se pune imediat peste aceasta inghetata (dupa preferinta si cat se doreste, de obicei o cupa) si se serveste imediat (pt cei carora le place fierbinte-rece).

E delicioasa, va garantez, e un desert care se serveste mai mult vara cand e cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise