Se pune intr-o cratita pe foc: fructele de padure, zahar dupa gust si vin rosu (de obicei un paharel de vin rosu, dar asta depinde cat de mult desert faceti), se amesteca si se lasa pe foc cam 10-15 minute (eu las si mai putin, alteori mai mult, depinde se ce fructe de padure folosesc). Apoi se toarna in boluri (depinde la cate persoane puneti) si se pune imediat peste aceasta inghetata (dupa preferinta si cat se doreste, de obicei o cupa) si se serveste imediat (pt cei carora le place fierbinte-rece).
E delicioasa, va garantez, e un desert care se serveste mai mult vara cand e cald.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii