Fursecuri:
Faina se framanta cu margarina Rama, praful de copt, zaharul tos si zaharul vanilat. Se face o sfera care se inveleste intr-o folie de aluminiu si se baga la frigider, circa 30 minute. Cuptorul se preincalzeste la 200 gr Celsius. Din aluat se intinde o foaie groasa de jumatate de centimetru si se decupeaza cu o ceasca, 8 discuri. Se asaza pe o tava unsa cu ulei si se baga la cuptor pentru 10 minute.
Crema de iaurt:
Gelatina se prepara conform instructiunilor de pe ambalaj. Iaurtul se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat, sucul de lamaie si laptele. Se amesteca bine. Luati cam 3 linguri din aceasta compozitie si puneti-le in gelatina, amestecati bine, apoi o adaugati peste crema de iaurt. Impartiti crema in doua si intr-una adaugati lingura de cacao. Luati 8 cescute mici de cafea, puneti-le sub jet de apa rece, apoi adaugati din crema de iaurt, cam jumatate. Se tin la rece 3-4 ore. Ca sa scoateti crema din cescute, tineti-le putin in apa fierbinte. Fiecare cupa formata se asaza pe un fursec si se decoareaza cu fructe. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii