Fursecuri:
Faina se framanta cu margarina Rama, praful de copt, zaharul tos si zaharul vanilat. Se face o sfera care se inveleste intr-o folie de aluminiu si se baga la frigider, circa 30 minute. Cuptorul se preincalzeste la 200 gr Celsius. Din aluat se intinde o foaie groasa de jumatate de centimetru si se decupeaza cu o ceasca, 8 discuri. Se asaza pe o tava unsa cu ulei si se baga la cuptor pentru 10 minute.
Crema de iaurt:
Gelatina se prepara conform instructiunilor de pe ambalaj. Iaurtul se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat, sucul de lamaie si laptele. Se amesteca bine. Luati cam 3 linguri din aceasta compozitie si puneti-le in gelatina, amestecati bine, apoi o adaugati peste crema de iaurt. Impartiti crema in doua si intr-una adaugati lingura de cacao. Luati 8 cescute mici de cafea, puneti-le sub jet de apa rece, apoi adaugati din crema de iaurt, cam jumatate. Se tin la rece 3-4 ore. Ca sa scoateti crema din cescute, tineti-le putin in apa fierbinte. Fiecare cupa formata se asaza pe un fursec si se decoareaza cu fructe. Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii