Piscoturile de sampanie, se asaza pe fundul vasului in care faceti desertul, impreuna cu cateva lingurite sau linguri de dulceata de dude. Eu am ales mai multe forme, in care am pus cate 3 piscoturi.
Amestecati cu mixerul, iaurtul si zaharul. Gelatina o preparati conform instructiunilor de pe ambalaj si dupa ce s-a racit un pic, o turnati peste iaurt si amestecati cu mixerul, apoi adaugati si zaharul vanilat.
Turnati compozitia in vas/vase si pastrati-o in frigider cateva ore. Asteptarea merita! :) Pofta buna si o vara racoroasa!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii