Autor:
ICE (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 24 iunie 2011
Ingrediente
4 portii, , 12 bucati piscoturi de sampanie, 2 cutii mari iaurt Campina, 1-2 plicuri gelatina, 2 linguri zahar, zahar vanilat, dupa gust, dulceata de dude sau orice alt tip de dulceata preferati
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Piscoturile de sampanie, se asaza pe fundul vasului in care faceti desertul, impreuna cu cateva lingurite sau linguri de dulceata de dude. Eu am ales mai multe forme, in care am pus cate 3 piscoturi.
Amestecati cu mixerul, iaurtul si zaharul. Gelatina o preparati conform instructiunilor de pe ambalaj si dupa ce s-a racit un pic, o turnati peste iaurt si amestecati cu mixerul, apoi adaugati si zaharul vanilat.
Turnati compozitia in vas/vase si pastrati-o in frigider cateva ore. Asteptarea merita! :) Pofta buna si o vara racoroasa!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert racoros din iaurt" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta
15 voturi
2 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate