Piscoturile de sampanie, se asaza pe fundul vasului in care faceti desertul, impreuna cu cateva lingurite sau linguri de dulceata de dude. Eu am ales mai multe forme, in care am pus cate 3 piscoturi.
Amestecati cu mixerul, iaurtul si zaharul. Gelatina o preparati conform instructiunilor de pe ambalaj si dupa ce s-a racit un pic, o turnati peste iaurt si amestecati cu mixerul, apoi adaugati si zaharul vanilat.
Turnati compozitia in vas/vase si pastrati-o in frigider cateva ore. Asteptarea merita! :) Pofta buna si o vara racoroasa!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii