Vişinele se spală şi li se scot sâmburii. Se pun într-un bol şi se presară deasupra zahăr şi scorţişoară; se amestecă uşor şi se adaugă şi esenţele. Frunzele de busuioc se toacă mărunt şi se adaugă şi ele în bol. Se lasă totul să stea puţin (se pot pune la frigider) pentru ca aromele să pătrundă în vişine şi acestea să lase zeamă, apoi se servesc simple sau cu frişcă.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii