am batut blat din 2 albuse si o lingura de apa apoi am adaugat 3 linguri de zahar ,galbenusele ,faina si putin praf de copt,am impartit compozitia pe doua foi de copt de diametrul de 26 cm.Din toata compozitia am facut 8 foi. Pentru crema am batut ouale intregi pe baie de aburi cu zaharul pana s-a topit apoi am adaugat ciocolata rasa si cacaua. Crema se lasa la rece,margarina se freaca spuma apoi se adauga crema tot cate o lingura amestecand bine. Se topeste zaharul la foc mic. O foaie se taie felii apoi se pune zaharul si se intinde repede sa nu se intareasca. Foile se intercaleaza cu crema apoi se pune si ultima foaie taiata felii,se poate orna dupa dorinta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii