am batut blat din 2 albuse si o lingura de apa apoi am adaugat 3 linguri de zahar ,galbenusele ,faina si putin praf de copt,am impartit compozitia pe doua foi de copt de diametrul de 26 cm.Din toata compozitia am facut 8 foi. Pentru crema am batut ouale intregi pe baie de aburi cu zaharul pana s-a topit apoi am adaugat ciocolata rasa si cacaua. Crema se lasa la rece,margarina se freaca spuma apoi se adauga crema tot cate o lingura amestecand bine. Se topeste zaharul la foc mic. O foaie se taie felii apoi se pune zaharul si se intinde repede sa nu se intareasca. Foile se intercaleaza cu crema apoi se pune si ultima foaie taiata felii,se poate orna dupa dorinta.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii