Este un desert care se gãseste în majoritatea restaurantelor si cafenelelor din Portugalia, este foarte ieftin si usor de fãcut iar rezultatul e un deliciu :) Este si preferatul meu.
1)Pregãtim cafeaua si o punem intr-un bol sau farfurie adâncã.
2)Se pregãteste budinca conform instructiunilor de pe plic, se lasã la rãcit. Cãldutã se amestecã cu laptele condensat.
3) Se bate smântâna cu 2 linguri de zahãr, pânã obtinem friscã si se pãstreazã la rece.
4)In cupe pt. înghetatã sau chiar o formã lungã rectangularã, se pun biscuiti dati prin cafea (fiecare pune dupã plac).
Se toarnã budincã peste fiecare, iar un rând de biscuiti dati prin cafea si la urmã frisca.
5)Se decoreazã cu biscuiti sfãrâmati, eu am tãiat în douã câtiva biscuiti cu glazurã si am pus în top.
Poftã bunã!
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii