Drojdia (cat o nuca) se dizolva in putin lapte caldut si se lasa sa se umfle. Dupa care se amesteca cu faina, un pic de sare, se framanta si se face un aluat moale care se bate pana se desprinde de vas. Se lasa la crescut. Se iau bucati ca pt langosi si se intind cam de un deget grosime (diametrul sa fie de cca 10cm) si se coc bine pe plita pe ambele parti. Cand sunt gata se pune deasupra marmelada de prune (sa fie mai acrisoara), peste care se adauga branza de vaci si la urma smantana (toate dupa gust).
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii