Drojdia (cat o nuca) se dizolva in putin lapte caldut si se lasa sa se umfle. Dupa care se amesteca cu faina, un pic de sare, se framanta si se face un aluat moale care se bate pana se desprinde de vas. Se lasa la crescut. Se iau bucati ca pt langosi si se intind cam de un deget grosime (diametrul sa fie de cca 10cm) si se coc bine pe plita pe ambele parti. Cand sunt gata se pune deasupra marmelada de prune (sa fie mai acrisoara), peste care se adauga branza de vaci si la urma smantana (toate dupa gust).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii