Se pune 2 linguri de ulei in tava lasi sa se incinga dupa
ce sa incins uleiul pui carnea tocata sa prajeasca o lasi 12.13 min pana se caleste dupa ce sa calit,carnea toci ceapa,ardei si le pui peste carnea tocata.
Dupa ce ai pus legumele, in cratita, pui un pic de apa peste ele si amesteci.
Le lasi 5 minute si dupa aia pui o cutie,de pasta de tomata,,daca pasta este groasa pui o jumate de cutie facuta cu 250ml apa .Daca pasta este subtire (este ca apa) pui o cutie Intreaga ,le lasi inca 5,6 min si pui sare si piper dupa gust,,,,,,,,se fierbe orezul dupa ce sa fiert, pui in farfurie si servesti orezul cu donterny,mit achfleich ,,,,pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii