Se pune 2 linguri de ulei in tava lasi sa se incinga dupa
ce sa incins uleiul pui carnea tocata sa prajeasca o lasi 12.13 min pana se caleste dupa ce sa calit,carnea toci ceapa,ardei si le pui peste carnea tocata.
Dupa ce ai pus legumele, in cratita, pui un pic de apa peste ele si amesteci.
Le lasi 5 minute si dupa aia pui o cutie,de pasta de tomata,,daca pasta este groasa pui o jumate de cutie facuta cu 250ml apa .Daca pasta este subtire (este ca apa) pui o cutie Intreaga ,le lasi inca 5,6 min si pui sare si piper dupa gust,,,,,,,,se fierbe orezul dupa ce sa fiert, pui in farfurie si servesti orezul cu donterny,mit achfleich ,,,,pofta buna
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii