Dorada:
Se spala pestele sub jet de apa rece, se cresteaza astfel incat focul sa-l patrunda mai usor, se da cu sare. Apoi, fiecare bucata de peste se unge cu putin ulei sa nu se lipeasca de gratar.
Se incinge gratarul si se pun bucatile de peste. Dupa 10 minute se intorc pe cealalta parte. Dupa alte 10 minute, pestele este gata.
Cartofii:
Se curata cartofii de coaja, se spala, se taie in 4 si se pun la fiert. Dupa aproximativ 30 minute sunt gata.
Sosul:
Pe gratarul incins unde sunt asezate bucatile de peste, se pun rosiile spalate. Se lasa pe gratar pana s-au copt. Apoi se decojesc si sunt strivite intr-un bol. Se adauga usturoiul strivit (ca pentru mujdei) si ardeiul iute taiat marunt. Se adauga sare dupa gust.
La final, sosul se pune peste pestele si cartofii din farfurie.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii