Dorada:
Se spala pestele sub jet de apa rece, se cresteaza astfel incat focul sa-l patrunda mai usor, se da cu sare. Apoi, fiecare bucata de peste se unge cu putin ulei sa nu se lipeasca de gratar.
Se incinge gratarul si se pun bucatile de peste. Dupa 10 minute se intorc pe cealalta parte. Dupa alte 10 minute, pestele este gata.
Cartofii:
Se curata cartofii de coaja, se spala, se taie in 4 si se pun la fiert. Dupa aproximativ 30 minute sunt gata.
Sosul:
Pe gratarul incins unde sunt asezate bucatile de peste, se pun rosiile spalate. Se lasa pe gratar pana s-au copt. Apoi se decojesc si sunt strivite intr-un bol. Se adauga usturoiul strivit (ca pentru mujdei) si ardeiul iute taiat marunt. Se adauga sare dupa gust.
La final, sosul se pune peste pestele si cartofii din farfurie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii