Dovleacul se curata, se taie cuburi si se pune la cuptor. Merele se curata, se taie cuburi si se fierb ca pentru compot. Cand s-au inmuita si dovleacul si merele se scurg de apa si se pun intr-un vas astfel - un strat dovleac (se poate zdrobi), un strat mere, un strat dovleac, un strat mere. Intre straturi se presara nuci tocate/macinate. Intre straturi se pot presara si biscuiti zdrobiti.
Bananele se fac pasta cu ajutorul blenderului. Se amesteca bine cu sana/iaurt si se toarna peste compozitia din vas.
Se lasa sa se raceasca.
E un desert foarte gustos si sanatos!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii