autor:

Fara foto

» » Aperitive

dovleac umplut

Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iulie 2008

Ingrediente
1 dovleac, 2 cepe, 500g pulpa de porc, 2-3 catei de usturoi, 3 linguri de ulei, 1 cescuta cu orez, 1 cutie cu porumb boabe, 1 1/2 cana cu apa, 1 lamaie, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

taie dovleacul pe din doua,scobeste-l dar mai lasa putin miez inauntru.
incalzeste cuptorul,pune dovleacul taiat pe jumatate in tava,stropeste-l cu putin ulei,presara piper si da-l la copt 20 min,pana se inmoaie.
cand e gata ,scoate tava din cuptor si las adovleacul la racit.
intre timp ,curata ceapa,tai-o marunt si pune-o la calit.
adauga si pulpa de porc,taiata cubulete si las-o sa se prajeasca bine cu ceapa.daca e nevoie ,adauga putina apa.
spala orezul in cateva ape,si adauga-l in craticioara cu carne.
pune deasupra apa si lasa la fiert pana se umfla orezul,fara sa amesteci.cand este aproape gata,pune cateii de usturoi feliati si boabele de porumb.
taie din miezul de dovleac ramas cateva cubulete,caleste-le 2-3 min,apoi adauga-le la pilaf cand e gata si acesta.sareaza si pipereaza.
umple jumatatile de dovleac cu pilaf si orneaza-le cu lamaie.pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "dovleac umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulouri de pui jambonate

Rulouri de pui jambonate

Se taie pieptul de pui in bucati groase de cca 1 cm care se intind cu un ciocan de snitele,Se sareaza

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Spirale de pui pe morcovi

Spirale de pui pe morcovi

1.Morcovii curatati se acopera cu apa si se fierb 10 minute,cu un praf de sare. Pieptul de pui desosat

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 dovleac
  • 2 cepe
  • 500g pulpa de porc
  • 2-3 catei de usturoi
  • 3 linguri de ulei
  • 1 cescuta cu orez
  • 1 cutie cu porumb boabe
  • 1 1/2 cana cu apa
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Musaca de legume cu carne tocată