Carnea se portioneaza, se spala, se scurge si se inabusa in 1/2 din cantitatea de ulei cu adaos de supa, sau apa, si sare. Dupa ce a fost inabusita se scoate intr-un vas, iar in sosul format se inabusa ceapa, care a fost curatata, spalata si taiata marunt. Cind este pe jumatate inabusita, se adauga pasta de tomate si faina cernuta; se amesteca componentele si se mai fierb cca 15 minute. Sosul format dupa inabusire se adauga peste carnea care se mai fierbe cca 60 minute, timp in care se amesteca componentele. Dovleceii se curata, se spala, se taie rondele, sau sferturi, se asaza intr-o tava in restul de ulei, se sareaza si se dau la cuptor pentru cca 10 minute, dupa care se pun in vasul cu carne, adaugind: rosiile curatate, taiate sferturi, usturoiul curatat si taiat marunt, piperul, vinul si se continua fierberea inca 10 minute. Se verifica gustul. Se serveste portia de carne cu garnitura de dovlecei alaturi, cu verdeata si smintina puse deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii