Se spala dovleceii si se taie in doua pe lungime si scoate miezul cu o lingurita. Miezul se poate toca si adauga in umplutura sau nu cum doriti eu nu l-am pus. Se taie in cubulete kaizerul, pastrama, ardeii si ciupercile si se calesc intru-n pic de unt, se scot din tigaie, se lasa un pic pentru a se scurge de grasime, dupa care se amesteca cu oul batut(oul se pune pentru a lega compozitia).
Se trece la umplerea dovleceilor cu acest amestec. Ungem o tava de cuptor cu putin ulei si asezam dovlecei, se sareaza si pipereaza, radem branza sau parmesan si dam la cuptor 20 de minute. Incercam sa vedem daca dovleceii s-au facut, daca consideram ca sunt gata se pot scoate si servii alaturi de o salata asortata(de rosii,salata verde sau combinata).
Pofta Buna
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii