Se curata dovleceii si se taie feliute cam de 05 cm grosime.Se aseaza intr-o sita(strecuratoare) mai mare si se presara su sare.Se lasa cam 30 min, apoi se intorc si se sareaza si pe partea cealalta.Se storc si se dau prin faina, apoi ou batut si apoi prin pesmet.Cine doreste poate pune si un pic de piper in ouale batute.sare nu se mai adauga, deoarece si-au tras ei, cat a trebuit.
Se pune ulei in tigaie, se incinge, nu f tare, si se pun la prajit dovleceii.Cand au capatat culoare aurie pe o parte, se intorc pe partea cealalta.Cand sunt gata, se scot pe un srvet , de hartie, pt a absorbi grasimea din ei.se lasa sa se racesca( sunt si mai buni de la frigider)
Se servesc cu mujdei de usturoi, cu sos de usturoi si smantana sau iaurt su marar.
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii