autor:

Fara foto

» » Aperitive

Dovlecei pane cu sos de rosii

Autor: Predescu Stela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Predescu Stela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iulie 2011

Ingrediente
1 dovlecel mare,, sare, piper, , 3 oua, , pesmet, , 2 rosii, , patrunjel verde, , usturoi, , ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Spalam dovlecelul, il curatam de coaja, il taiem in felii mai groase si il lasam sa se scurga de apa doua ore la frigider.
Batem bine oul cu sare.
Luam fiecare felie de dovlecel si o trecem prin pesmet dupa care trecem dovlecelul prin oul batut.
Incingem uleiul si prajim dovleceii pana se rumenesc bine pe ambele parti.
Ii scoatem pe hartie sa se scurga de surplusul de ulei.
sosul : Curatam usturoiul, il pisam,adaugam un praf de sare, piper, un strop de ulei si amestecam cu rosiile pasate.
Servim dovleceii calzi stropiti cu sosul de rosii si decorati cu patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Dovlecei pane

Dovlecei pane

Dovleceii se spala,se curata de coaja si se taie felii rotunde putin mai grosute. Ouale se bat bine

10 voturi    11 comentarii
50 min
Aperitive
Ciuperci cu maioneza

Ciuperci cu maioneza

Ciupercile se scurg de apa si se mixeaza sau se taie marunt.Apoi se face putina maioneza dintr-un

2 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Predescu Stela
Salata arici

Salata arici

Se pune pieptul de pui la fiert impreuna cu morcovul, telina si patrunjelul. Cand sunt aproape gata

6 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulada de carne

Rulada de carne

Se curata muschiul de pielite si se sterge cu un servet umed, se taie in lungime se bate usor, dandu-i

3 voturi    1 comentariu
4h 30 min
Aperitive cu carne
Ciorba de porc cu tarhon

Ciorba de porc cu tarhon

Carnea se spala si se taie bucati, zarzavatul se taie si el . Se pune carnea la fiert, se indeparteaza

0 voturi    6 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Tarta cu spanac