autor:

alynapopa84

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu usturoi

Autor: alynapopa84 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alynapopa84 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 aprilie 2009

Ingrediente
3 dovlecei, 2 oua, faina, marar, sare, delikat, ulei, usturoi

Dificultate: Medie Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Dovleceii trebuies curatati de coaja verde si taiati rondele foarte subtiri,(sa cumparati dovlecei micuti ca sa nu aiba seminte mari). Acum vom prepara compozitia ca pentru snitele: ouale se bat spuma se adauga sare, piper, delikat apoi faina in ploaie pana se omogenizeaza, nu trebuie sa fie tare.
Dovleceii se adauga in compozitie si se lasa putin sa fie bine patrunsi. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se adauga dovleceii unul cate unul pana se rumenesc bine pe ambele parti. Se scurg bine de ulei si pun intr-un castron. Usturoiul se piseza bine si se pune putina apa peste el apoi se adauga peste dovleceii pane si se acopera sa se inmoaie. Sunt deliciosi.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
dovlecei pane cu sos de usturoi

dovlecei pane cu sos de usturoi

Se curata dovleceii de coaja,se taie rondele sau pe lung.Se dau dovleceii prin faina apoi prin ouale

4 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei pane cu sos de usturoi

Dovlecei pane cu sos de usturoi

Spalam dovlecelul, il curatam de coaja si il taiem in felii mai groase. Batem bine oul cu sare,vegeta,piper

17 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    O bunatate !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Foarte bun dovleacul pane. Nici eu nu folosesc delikat.Din acelasi motiv.

Dificultate

Medie

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
CARTOFI PIURE,FIERTI IN COAJA