Dovleceii trebuies curatati de coaja verde si taiati rondele foarte subtiri,(sa cumparati dovlecei micuti ca sa nu aiba seminte mari). Acum vom prepara compozitia ca pentru snitele: ouale se bat spuma se adauga sare, piper, delikat apoi faina in ploaie pana se omogenizeaza, nu trebuie sa fie tare.
Dovleceii se adauga in compozitie si se lasa putin sa fie bine patrunsi. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se adauga dovleceii unul cate unul pana se rumenesc bine pe ambele parti. Se scurg bine de ulei si pun intr-un castron. Usturoiul se piseza bine si se pune putina apa peste el apoi se adauga peste dovleceii pane si se acopera sa se inmoaie. Sunt deliciosi.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii