Acest fel de mancare poate fi consumat ca atare, la masa de pranz. Dar la fel de bine poate constitui o garnitura, in functie de preferinte.
Portii: 2
Mod de preparare:
Se taie dovleceii in rondele potrivit de groase.
Pentru a prepara sosul, batem bine 2 oua, adaugam treptat putina faina. Daca doriti, adaugati si putina apa. Presarati putina sare si apoi scufundati rondelele in acest sos.
Se prajesc in uleiul bine incins pana devin aurii.
Se scot intr-un vas si se lasa la curs.
Sugestie de servire:
La acest fel de mancare, eu servesc si mujdei de usturoi precum si cate un ou fiert per portie.
Pofta Buna!
Reteta se gaseste si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/07/dovlecei-prajiti.html
Reteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mereReteta de ciorba de peste. Ciorba de peste reteta simpla. Reteta de bors de peste. Retete cu peste.
Ciorba de pestePentru bezea mixam cele 4 albusuri cu un praf de sare pana devin spuma, apoi adaugam cate o lingura din zahar pana il terminam.
Pavlova cu nuca, mousse de castane si jeleu de gutuiRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii