Acest fel de mancare poate fi consumat ca atare, la masa de pranz. Dar la fel de bine poate constitui o garnitura, in functie de preferinte.
Portii: 2
Mod de preparare:
Se taie dovleceii in rondele potrivit de groase.
Pentru a prepara sosul, batem bine 2 oua, adaugam treptat putina faina. Daca doriti, adaugati si putina apa. Presarati putina sare si apoi scufundati rondelele in acest sos.
Se prajesc in uleiul bine incins pana devin aurii.
Se scot intr-un vas si se lasa la curs.
Sugestie de servire:
La acest fel de mancare, eu servesc si mujdei de usturoi precum si cate un ou fiert per portie.
Pofta Buna!
Reteta se gaseste si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/07/dovlecei-prajiti.html
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii