Dovlecei prajiti cu ou, rosii si usturoi

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Dovlecei prajiti cu ou, rosii si usturoi

Ingrediente

  • - dovlecei
  • - faina
  • - oua
  • - sare
  • - ulei pentru prajit
  • - usturoi
  • - marar

Mod de preparare

1. Dovleceii se curata de coaja, se taie rondele si se sareaza putin.

2. Se trec prin ou batut, apoi se tavalesc prin faina, se mai repeta inca o data procedura apoi se pun in tigaia cu ulei incins si se prajesc (la foc potrivit) pe ambele parti pana devin rumeni, frumosi.

3. Se scot pe un servet de hartie ca sa se mai absoarba din excesul de ulei.

4. Se aseaza pe platoul de servit.

5. Se decoreaza cu rosii taiate felii, frunzulite de marar.

6. Usturoiul se piseaza, se amesteca cu putina sare si un pic de apa.

Pofta buna !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise