autor:

Alice85

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

dovlecei umpluti--la cuptor

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 09 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 09 ianuarie 2010

Ingrediente
=3 dovlecei =250-300 gr carne tocata de porc=1 ceapa mica = 1 lingura cu bulion =6 pliculete de cascaval =piper =sare =50 ml ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

23 voturi

Mod de preparare

==dovleceii de spala se taie dea lungul si de scoate dinauntru cu o lingurita dovlecelul dupa care,se toaca maruntel si se prajeste cu ceapa mai intai rumenita putin,dupa care adaugam carnea tocata, sarea ,piperul si bulionul si lasam la foc mic 5 minute invartind din cand in cand.==umplem dovleceii cu acesta compozitie si punem tava la cuptor circa 30 minute la 180 de grade .cu 5 minute inainte de a se face dovleceii punem cascavalul deasupra si punem cuptorul la gratinat.pofta buna....
Daca ti-a placut reteta noastra "dovlecei umpluti--la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei umpluti la cuptor

Dovlecei umpluti la cuptor

Curatam dovleceii de coaja. Le scoatem miezul,apoi ii saram putin prin interior. Ceapa o curatam

5 voturi    8 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Dovlecei umpluti cu ton la cuptor

Dovlecei umpluti cu ton la cuptor

Luam dovleceii ,ii spalam si ii taiem pe fiecare, pe de-a lungul.Cu ajutorul unei lingurite ii scobim

11 voturi    9 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 17 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    robert , 12 mai 2016

    prafff.. dovleceii sunt tari si dupa 45 min... trebuie pusi in apa clocotita 5 minute si apoi reteta asta...

  • Fara foto

    . , 14 martie 2016

    Se pune peste dovlecei bechamel și după cașcaval ras cu 5 min înainte de a termina

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 august 2010

    Super !

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

      Mersii mult--husni,flori de piatra,Varadi Silvia.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

      Arata f. bine.

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

      F.bun !Fac ceva asemanator

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

      Foarte frumos arata.Felicitari.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

      Va multumesc mult,PENTRU opinii si comentarii,.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

      Un deliciu.Cascavalul pe deasupra ii da o savoare teribil de gustoasa.Felicitari,ai votul meu.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

      Foarte buni dovlecei! Îmi place reţeta, dar şi produsul!

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

      reteta este buna,fiecare in functie de imaginatie poate folosi tot felul de umpluturi.oricum felicitari.

    • Fara foto

      maria mihalache , 25 ianuarie 2010

      Cred ca sunt deliciosi..............

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      Sunt buni!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      Tentant

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      Si eu obisnuiesc sa pregatesc,ft buna reteta!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

      mersi frumos

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

      Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

23 voturi

Ingrediente

  • =3 dovlecei =250-300 gr carne tocata de porc=1 ceapa mica = 1 lingura cu bulion =6 pliculete de cascaval =piper =sare =50 ml ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

12 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

120 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

robert

prafff.. dovleceii sunt tari si dupa 45 min... trebuie pusi in apa clocotita 5 minute si apoi reteta asta...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tarta cu dovlecel si branza Tarta cu dovlecel si branza

Faina, sarea, oul si untul taiat bucatele se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand se obtine un aluat omogen, care se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa

Este o reteta din Bucovina, cei ce au mancat asa ceva, nici pana acuma nu au uitat gustul si aroma deosebita. Se poate gati, fie la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Musaca de vinete cu carne de pui