Se fierb organele in apa cu sare, apoi se trec prin masina de tocat carne.
Usturoiul, ceapa si mararul se taie fin cu cutitul si se pun peste tocatura, impreuna cu sarea, piperul si ouale crude. Se amesteca bine si se pune jumatate din compozitie intr-o tava unsa cu ulei. Se pun ouale fierte intregi sau taiate jumatati si se acopera cu cealalta jumatate de compozitie. Se da la cuptor, la foc redus cca 40 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii