autor:

Fara foto

» » Aperitive

Drob

Autor: alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Ingrediente
organe de miel sau de porc, sare, piper, usturoi verde, ceapa verde, marar verde, 4 oua sau 2 oua mai mari, 3 oua fierte (sau mai multe).

Dificultate: Medie Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Se fierb organele in apa cu sare, apoi se trec prin masina de tocat carne.
Usturoiul, ceapa si mararul se taie fin cu cutitul si se pun peste tocatura, impreuna cu sarea, piperul si ouale crude. Se amesteca bine si se pune jumatate din compozitie intr-o tava unsa cu ulei. Se pun ouale fierte intregi sau taiate jumatati si se acopera cu cealalta jumatate de compozitie. Se da la cuptor, la foc redus cca 40 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob de vinete

Drob de vinete

Vinetele se spala si se curate de coaja,apoi se taie cubulete,se presara cu sare si se lasa la scurs

8 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Drob de pasare

Drob de pasare

Ficatul si pipotele se fierb in apa cu sare.Se lasa la racit dupa care se toaca prin blender se adauga

21 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Interesanta si reteta cu ciorba...dar eu tot pentru drob am venit...

  • Fara foto

    alina (Chef de cuisine) , 03 august 2009

    Din organe, se poate face si ciorba. In apa in care fierb, se pot pune frunze de telina, leustean, tarhon si graunti de usturoi. Apoi se taie cubulete si se mai pun o data la fiert (15-20 minute) in apa in care se fierbe si zarzavat. Iese o ciorba foarte gustoasa!

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 11 iulie 2009

    Si eu prepar drob .Este un preparat care inlocuieste cu succes salamurile(in familia mea).

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 mai 2009

      Eu toc atat carnea ,cat si verdeata,imi place mai mult si adaug si pipote si inimioare de pui.

    • Fara foto

      lala , 09 mai 2009

      La drob eu pun in loc de oua fierte, morcov fiert, arata bine taiat si este mai dietetic!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • organe de miel sau de porc
  • sare
  • piper
  • usturoi verde
  • ceapa verde
  • marar verde
  • 4 oua sau 2 oua mai mari
  • 3 oua fierte (sau mai multe).

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Mancare de stevie

Mancare de stevie

Stevia se spala bine si se opareste, apoi se toaca marunt. Ceapa si usturoiul, peste care se pune

25 voturi    7 comentarii
1h
Retete de post
Chec

Chec

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se pun intr-un castron uscat, fara urme de grasime.

13 voturi    10 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Cocos la cuptor

Cocos la cuptor

Se amesteca mujdeiul, zeama de lamaie si de portocala, menta verde, boabele de coriandru sau de ienibahar,

2 voturi    4 comentarii
30 min
Fripturi

mirey (Chef de cuisine)

Interesanta si reteta cu ciorba...dar eu tot pentru drob am venit...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Briose aperitiv