autor:

» » Aperitive

Drob

Autor: alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Ingrediente
organe de miel sau de porc, sare, piper, usturoi verde, ceapa verde, marar verde, 4 oua sau 2 oua mai mari, 3 oua fierte (sau mai multe).

Dificultate: Medie Timp: 2h

4 voturi

Mod de preparare

Se fierb organele in apa cu sare, apoi se trec prin masina de tocat carne.
Usturoiul, ceapa si mararul se taie fin cu cutitul si se pun peste tocatura, impreuna cu sarea, piperul si ouale crude. Se amesteca bine si se pune jumatate din compozitie intr-o tava unsa cu ulei. Se pun ouale fierte intregi sau taiate jumatati si se acopera cu cealalta jumatate de compozitie. Se da la cuptor, la foc redus cca 40 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Drob din ficat de porc, in foietaj

Drob din ficat de porc, in foietaj

Anul acesta mi-am dorit să pregătesc un drob mai deosebit, astfel că l-am pregătit în foi

1 vot    2 comentarii
2h 20 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Interesanta si reteta cu ciorba...dar eu tot pentru drob am venit...

  • alina (Chef de cuisine) , 03 august 2009

    Din organe, se poate face si ciorba. In apa in care fierb, se pot pune frunze de telina, leustean, tarhon si graunti de usturoi. Apoi se taie cubulete si se mai pun o data la fiert (15-20 minute) in apa in care se fierbe si zarzavat. Iese o ciorba foarte gustoasa!

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 11 iulie 2009

    Si eu prepar drob .Este un preparat care inlocuieste cu succes salamurile(in familia mea).

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 mai 2009

      Eu toc atat carnea ,cat si verdeata,imi place mai mult si adaug si pipote si inimioare de pui.

    • lala , 09 mai 2009

      La drob eu pun in loc de oua fierte, morcov fiert, arata bine taiat si este mai dietetic!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

4 voturi

Ingrediente

  • organe de miel sau de porc
  • sare
  • piper
  • usturoi verde
  • ceapa verde
  • marar verde
  • 4 oua sau 2 oua mai mari
  • 3 oua fierte (sau mai multe).

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Mancare de stevie

Mancare de stevie

Stevia se spala bine si se opareste, apoi se toaca marunt. Ceapa si usturoiul, peste care se pune

28 voturi    7 comentarii
1h
Retete de post
Chec

Chec

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se pun intr-un castron uscat, fara urme de grasime.

14 voturi    10 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Cocos la cuptor

Cocos la cuptor

Se amesteca mujdeiul, zeama de lamaie si de portocala, menta verde, boabele de coriandru sau de ienibahar,

6 voturi    4 comentarii
30 min
Fripturi

mirey (Chef de cuisine)

Interesanta si reteta cu ciorba...dar eu tot pentru drob am venit...

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
MELCI CU CARNE TOCATA