autor:

Adelina Damian-Fekete

» » , Retete de Pasti, Aperitive

Drob cu ficat de pui si ciuperci

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 mai 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 mai 2013

Ingrediente
caserolă de ficat de pui, 1 kg de ciuperci, 4 cepe mari, 2 legături de pătrunjel, 1 legătură de mărar, 6 ouă, 2 linguri de brânză de vaci, ulei, sare, piper, boia iute

Dificultate: Redusa Timp: 2h

12 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa mărunt si se căleşte de jumătate, apoi se adaugă ficatul feliuţe. Când îşî schimbă culoarea, se opreste focul. Eu am avut ciuperci opărite şi congelate, ciobăneşti, dar puteţi folosi de oricare. Se taie şi ele feliuţe şi se amestecă în ceapă.
Separat, se bat ouăle, apoi se pun mirodeniile, brânza, pătrunjelul tăiat, mărarul tăiat si se amestecă cu toate, dar să nu fie prea calde să se adune ouăle.
Se coc în 2 tăvi unse cu unt până se vede deasupra o crustă.
Dacă doriţi, puteţi pune şi ceapă verde tocată.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob cu ficat de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Aperitiv cu sunca si branza feta

Aperitiv cu sunca si branza feta

Spalati cartofii, salata foaie cu foaie si rosia. Puneti cartofii la fiert in coaja intr-un litru

7 voturi    10 comentarii
40 min
Aperitive cu carne
Chiftelute cu susan

Chiftelute cu susan

Numai bune alaturi de un piure de spanac ori de urzici, langa un piure de cartofi sau un platou cu

18 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Daniela Milea , 18 februarie 2015

    Multumesc pentru reteta.

  • Fara foto

    Doinita Ilica , 22 iunie 2014

    Cred ca e mai gustos decat drobul de miel O voi prepara cu siguranta

  • Fara foto

    Maria Buni , 16 aprilie 2014

    Multumesc ! Trebuie sa fie f. gustos.

    • Fara foto

      Günther Susanna , 13 septembrie 2013

      mie foame

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 17 mai 2013

      Mmmmmmm! A ajuns mirosul pana la mine!*****

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 mai 2013

      Mmmmmmmmmmmmmmmmm ce bunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn***** La fav

    • www.divainbucatarie.ro

      www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 16 mai 2013

      Foarte bun!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

12 voturi

Ingrediente

  • caserolă de ficat de pui
  • 1 kg de ciuperci
  • 4 cepe mari
  • 2 legături de pătrunjel
  • 1 legătură de mărar
  • 6 ouă
  • 2 linguri de brânză de vaci
  • ulei
  • sare
  • piper
  • boia iute

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

81 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Günther Susanna

mie foame

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitiv din piept de curcan şi sfeclă roşie la cuptor