autor:

Adelina Damian-Fekete

» » , Retete de Pasti, Aperitive

Drob cu ficat de pui si ciuperci

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 mai 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 mai 2013

Ingrediente
caserolă de ficat de pui, 1 kg de ciuperci, 4 cepe mari, 2 legături de pătrunjel, 1 legătură de mărar, 6 ouă, 2 linguri de brânză de vaci, ulei, sare, piper, boia iute

Dificultate: Redusa Timp: 2h

19 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa mărunt si se căleşte de jumătate, apoi se adaugă ficatul feliuţe. Când îşî schimbă culoarea, se opreste focul. Eu am avut ciuperci opărite şi congelate, ciobăneşti, dar puteţi folosi de oricare. Se taie şi ele feliuţe şi se amestecă în ceapă.
Separat, se bat ouăle, apoi se pun mirodeniile, brânza, pătrunjelul tăiat, mărarul tăiat si se amestecă cu toate, dar să nu fie prea calde să se adune ouăle.
Se coc în 2 tăvi unse cu unt până se vede deasupra o crustă.
Dacă doriţi, puteţi pune şi ceapă verde tocată.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob cu ficat de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii

  • Daniela Milea , 18 februarie 2015

    Multumesc pentru reteta.

  • Doinita Ilica , 22 iunie 2014

    Cred ca e mai gustos decat drobul de miel O voi prepara cu siguranta

  • Maria Buni , 16 aprilie 2014

    Multumesc ! Trebuie sa fie f. gustos.

    • Günther Susanna , 13 septembrie 2013

      mie foame

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 17 mai 2013

      Mmmmmmm! A ajuns mirosul pana la mine!*****

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 mai 2013

      Mmmmmmmmmmmmmmmmm ce bunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn***** La fav

    • www.divainbucatarie.ro

      www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 16 mai 2013

      Foarte bun!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

19 voturi

Ingrediente

  • caserolă de ficat de pui
  • 1 kg de ciuperci
  • 4 cepe mari
  • 2 legături de pătrunjel
  • 1 legătură de mărar
  • 6 ouă
  • 2 linguri de brânză de vaci
  • ulei
  • sare
  • piper
  • boia iute

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

128 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

4 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Günther Susanna

mie foame

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Poienita de primavara