Se taie ceapa mărunt si se căleşte de jumătate, apoi se adaugă ficatul feliuţe. Când îşî schimbă culoarea, se opreste focul. Eu am avut ciuperci opărite şi congelate, ciobăneşti, dar puteţi folosi de oricare. Se taie şi ele feliuţe şi se amestecă în ceapă.
Separat, se bat ouăle, apoi se pun mirodeniile, brânza, pătrunjelul tăiat, mărarul tăiat si se amestecă cu toate, dar să nu fie prea calde să se adune ouăle.
Se coc în 2 tăvi unse cu unt până se vede deasupra o crustă.
Dacă doriţi, puteţi pune şi ceapă verde tocată.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii