autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

drob cu legume si orez

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
300g naut fiert, 200g orez fiert, 200g telina taiata marunt, 2 morcovi taiati marunt, 100-150g fasole verde fiarta, 3 cartofi fierti si razuiti, 100ml vin alb, 50g stafide inmuiate in apa calda, 4 linguri pesmet, 1 leg. patrunjel taiat marunt, 3-4 linguri ulei, rozmarin, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Telina, morcovi si fasolea verde se calesc in 2 linguri de ulei, se adauga vinul, rozmarinul si lasam pe foc sa scada pana se evapora vinul si ramane fara lichid. Lasam sa se raceasca.
Se pun intr-un castron: orezul, nautul, cartofii, stafidele, 2 linguri pesmet, patrunjelul si amestecul de telina +morcavi+fasole verde.
Se amesteca si se potriveste de sare si piper.
Se unge un vas cu ulei se tapeteaza cu pesmet si se pune compozitia rezultata.
Se da la cuptor 30min.
Daca ti-a placut reteta noastra "drob cu legume si orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Potrivit cat inca e sezonul rece, il asociez cu o mancarea "tomnatica". Bun fie ca fel de sine statator,

4 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel ardeleneasca

Ciorba de miel ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 300g naut fiert
  • 200g orez fiert
  • 200g telina taiata marunt
  • 2 morcovi taiati marunt
  • 100-150g fasole verde fiarta
  • 3 cartofi fierti si razuiti
  • 100ml vin alb
  • 50g stafide inmuiate in apa calda
  • 4 linguri pesmet
  • 1 leg. patrunjel taiat marunt
  • 3-4 linguri ulei
  • rozmarin
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles

Se amesteca int-un bol sosul de soia, melasa de rodie, mierea, uleiul de masline, boiaua afumata, piperul cayenne, coaja rasa de la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Orez cu praz