autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Drob de ciuperci

Autor: smarandoiu beatrice (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: smarandoiu beatrice (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 august 2010

Ingrediente
8 oua, , 2 cutii ciuperci, 10 cepe potrivite, 2 leg marar, 8 linguri faina, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt si se caleste cam 10 minute (pana devine aurie). Ciupercile se scurg bine de zeama se spala si se taie feliute mici.Intr-un castron se bat ouale bine , se amesteca cu piper , sare , mararul si ceapa calita .Se adauga faina si se amesteca , apoi la sfarsit ciupercile . Toata compozitia se pune intr-o tava de cozonac unsa si tapetata. Se da la cuptor circa 30 minute la foc mic.
Va urez pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Drob cu ciuperci (vegetarian)

Drob cu ciuperci (vegetarian)

Pentru ca Pastele nu l-am petrecut acasa, ci alaturi de bunicii sotului, am preparat cateva mancaruri

23 voturi    8 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Drob de pui cu ciuperci

Drob de pui cu ciuperci

Punem puiul la fiert cu niscaiva condimente sare si boabe de piper, am pus 1/2 lgt curry, 1/2 lgt

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Piept de pui pane cu brocoli gratinat