autor:

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Drob de ciuperci

Autor: smarandoiu beatrice (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: smarandoiu beatrice (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 august 2010

Ingrediente
8 oua, , 2 cutii ciuperci, 10 cepe potrivite, 2 leg marar, 8 linguri faina, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt si se caleste cam 10 minute (pana devine aurie). Ciupercile se scurg bine de zeama se spala si se taie feliute mici.Intr-un castron se bat ouale bine , se amesteca cu piper , sare , mararul si ceapa calita .Se adauga faina si se amesteca , apoi la sfarsit ciupercile . Toata compozitia se pune intr-o tava de cozonac unsa si tapetata. Se da la cuptor circa 30 minute la foc mic.
Va urez pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Drob de pui cu ciuperci

Drob de pui cu ciuperci

Punem puiul la fiert cu niscaiva condimente sare si boabe de piper, am pus 1/2 lgt curry, 1/2 lgt

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Drob cu ciuperci

Drob cu ciuperci

Cum nu am avut mai mult ficat de pui, am pus doar doi, mititei, la fiert timp de 10 minute. Apoi

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 8 oua
  • 2 cutii ciuperci
  • 10 cepe potrivite
  • 2 leg marar
  • 8 linguri faina
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui rasol cu țușpais de dovlecei