Se taie ceapa marunt si se caleste cam 10 minute (pana devine aurie). Ciupercile se scurg bine de zeama se spala si se taie feliute mici.Intr-un castron se bat ouale bine , se amesteca cu piper , sare , mararul si ceapa calita .Se adauga faina si se amesteca , apoi la sfarsit ciupercile . Toata compozitia se pune intr-o tava de cozonac unsa si tapetata. Se da la cuptor circa 30 minute la foc mic.
Va urez pofta buna
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii