autor:

Fara foto

» » Aperitive

Drob de ciuperci

Autor: sandu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 februarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sandu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 februarie 2012

Ingrediente
500gr ciuperci, 1legatura marar, 1legatura patrunjel, 2 cepe potrivite (vara 1legatura ceapa verde), 2oua, sare si piper dupa gust, pesmet pentru forma si 3 linguri de ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se curata se spala si se toaca marunt si se pun intr-un vas.Ceapa se toaca si se caleste putin in 2 linguri de ulei si se adauga peste ciuperci. Se toaca verdeata se adauga si ea ,apoi sarea piperul si oule, O forma de chec sau una termo rezistenta se unge cu ulei se tapeteaza cu pesmet se toarna compozitia si se da la cuptor pana se coace frumos si prinde o crusta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Drob cu ficat de pui si ciuperci

Drob cu ficat de pui si ciuperci

Se taie ceapa mărunt si se căleşte de jumătate, apoi se adaugă ficatul feliuţe. Când îşî

12 voturi    7 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Drob de ciuperci

Drob de ciuperci

Mai intai am scos ciupercile din conserva, le-am trecut printr-un jet de apa rece si le-am scurs. Am

1 vot    2 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500gr ciuperci
  • 1legatura marar
  • 1legatura patrunjel
  • 2 cepe potrivite (vara 1legatura ceapa verde)
  • 2oua
  • sare si piper dupa gust
  • pesmet pentru forma si 3 linguri de ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de sandu cristina
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Aluatul l-am facut la masina de paine:1 masura lapte caldut,1 masura(paharul din dotarea masinii)ulei

0 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Praz umplut cu crema de tofu