Ciupercile se curata se spala si se toaca marunt si se pun intr-un vas.Ceapa se toaca si se caleste putin in 2 linguri de ulei si se adauga peste ciuperci. Se toaca verdeata se adauga si ea ,apoi sarea piperul si oule, O forma de chec sau una termo rezistenta se unge cu ulei se tapeteaza cu pesmet se toarna compozitia si se da la cuptor pana se coace frumos si prinde o crusta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii