Se ferb ficateii separat apoi piopele, dupa ce s-au racit se toaca marunt cubulete, se taie ceapa verde, mararul, partunjelul si usturoiul. Se amesteca verdeata cu ficateii si pipotele intr-un castron cu cele 8 oua se adauga in compozitie putin ulei. Se pune compozitia intr-o forma sau tava mica se da la cuptor 30-45 min. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii