autor:

gurita1809

» » , Retete de Pasti, Aperitive

DROB DE MIEL

Autor: gurita1809 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gurita1809 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Ingrediente
Ingrediente:, organele de la un miel (splina, ficatul, rinichii, inima),5-7 fire de ceapa verde,4 fire de usturoi verde,3-4 oua,1 legatura de patrunjel,1 legatura marar,1 prapure sau pesmet,sare si piper, oua fierte, tari (optional)

Dificultate: Ridicata Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare:
Se spala bine organele in apa rece. Se taie in bucati de 3-5 cm, se curata de pielite, cheaguri de sange, etc. Se lasa 10-15 minute in 3 parti apa si 1 parte otet sa iasa orice eventual miros.Se pun la fiert in apa rece (fara sare). Se ia spuma si se fierb circa 20-30 de minute. Se arunca apa. Se lasa sa se raceasca putin (cat sa le puteti lua cu mana).
Se dau organele fierte prin masina de tocat laolalta cu toate ingredientele (fara oua). Se gusta de sare si piper. Se pun ouale batute cu furculita si se amesteca bine. Arata ca o pasta inchegata, nu mai este faramicioasa. Daca cumva mai este faramicioasa se poate pune smantana, 2-3 linguri sau, de ce nu, inca un ou. Daca nu aveti prapure se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu pesmet.Prapurele se spala in cateva ape. Daca vi se pare prea multa grasime puteti s-o inlaturati cu un cutit sau pur si simplu cu mana. Se pune prapurele pe fundul tavii cu marginile in afara, se pune carnea, iar cu prapurele ramas in afara se acopera. Se da la cuptor aproximativ 50 de minute pana se rumeneste frumos, in cuptorul preincalzit la 350°F. Se lasa sa se raceasca si apoi se scoate din tava. Se pastreaza in frigider invelit in folie de plastic.
Daca ti-a placut reteta noastra "DROB DE MIEL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob de miel

Drob de miel

Prapurul se spala in mai multe ape reci, maruntaiele si carnea se pun la fiert, in apa cu sare. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Retete de Pasti
Drob de miel

Drob de miel

-Se pun la fiert maruntaiele de miel cu apa,sare si foi de dafin, -Se toaca carnea de porc,

2 voturi    1 comentariu
2h
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    قناف جبير , 22 mai 2014

    good

  • Fara foto

    Fiorella Farcas , 21 aprilie 2014

    Rodica Siculan Multumesc mult numai din pacate sint departe de cei dragi,ma topesc de dorul nepoteilor !!!

  • Fara foto

    Rodica Siculan , 21 aprilie 2014

    Pasti fericit,Florica,alaturi de familie si de cei dragi tie! :)

    • Fara foto

      Fiorella Farcas , 21 aprilie 2014

      Este ff bun dropu de miel !

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

      Foarte gustos!Eu mai pun si o bucatica de carme cruda.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2009

      Foarte gustos!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

      Un deliciu este acest preparat...Mie imi place sa toc organele organele dupa ce s-au fiert...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Ridicata

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • organele de la un miel (splina
  • ficatul
  • rinichii
  • inima),5-7 fire de ceapa verde,4 fire de usturoi verde,3-4 oua,1 legatura de patrunjel,1 legatura marar,1 prapure sau pesmet,sare si piper, oua fierte
  • tari (optional)

Raporteaza reteta

Retete
de gurita1809
Budinca de orez cu mere

Budinca de orez cu mere

Se pune orezul la inmuiat in putina apa fierbinte. Se curata merele de coaja, se taie si se scot

4 voturi    4 comentarii
40 min
Prajituri
PASCA CU BRANZA

PASCA CU BRANZA

Mod de preparare Aluatul Se dizolva drojdia cu lapte. Separat se bat albusurile spuma, se adauga

16 voturi    5 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Salata orientala

Salata orientala

Se fierb cartofii in coaja, se curata, se taie felii sau sferturi. Ceapa se taie pestisori. Knorr

4 voturi    8 comentarii
1h
Salate reci

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustos!Eu mai pun si o bucatica de carme cruda.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaje "Cocktail"