Se dau maruntaiele prin masina de tocat cu ceapa marunt tocata, cruda sau putin prajita, uleiul si miezul de la o felie de piine inmuiat in apa. Se adauga sarea, piperul, verdeata, cozile de ceapa verde, ouale batute spuma si se amesteca totul bine. Intr-o cratita unsa cu ulei se asaza prapurul bine spalat in asa fel ca sa acopere fundul, laturile cratitei si sa se reverse peste ele. Se asaza tocatura, se acopera marginile prapurului si se coace la cuptor. Cind este gata, se rastoarna pe farfurie.
Se serveste cu salata verde.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii