Se dau maruntaiele prin masina de tocat cu ceapa marunt tocata, cruda sau putin prajita, uleiul si miezul de la o felie de piine inmuiat in apa. Se adauga sarea, piperul, verdeata, cozile de ceapa verde, ouale batute spuma si se amesteca totul bine. Intr-o cratita unsa cu ulei se asaza prapurul bine spalat in asa fel ca sa acopere fundul, laturile cratitei si sa se reverse peste ele. Se asaza tocatura, se acopera marginile prapurului si se coace la cuptor. Cind este gata, se rastoarna pe farfurie.
Se serveste cu salata verde.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii