autor:

Fara foto

» » , Retete de Pasti, Aperitive

Drob de pui

Autor: ICE (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 31 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ICE (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 31 martie 2010

Ingrediente
500 gr piept de pui dezosat, , 500 gr ficat de pui, , 2 legaturi de ceapa verde, , 1 legatura marar, , 1 legatura patrunjel, , 7 oua, , sare, , piper, , condimente speciale pentru carnea de pui

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se pune la fiert. Ficatul se caleste un pic in ulei, dupa care se taie in cubulete mici. Dupa ce s-a fiert, pieptul de pui se da prin masina de tocat, sau se toaca de mana foarte marunt. Ceapa si verdeata se toaca la randul lor marunt. Se amesteca bine toate ingredientele (carnea, ficatul, ceapa, verdeata si 3 oua) apoi se condimenteaza dupa gust. Eu m-am gandit sa dau drobului o alta forma decat cea clasica de \"chec\", asa ca am folosit niste forme mai inalte de tarte. Ungeti formele cu ulei si puneti un strat din compozitie, iar la mijloc asezati 3 oua fierte tare, dupa care le acoperiti din nou cu un strat din compozitie. Inainte sa o bagati la cuptor, ungeti toata suprafata cu un ou. Se tine la cuptor circa 45 minute. Pofta mare si un Paste fericit!
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob dietetic (din ficat de pui)

Drob dietetic (din ficat de pui)

Ficatul il spalam si il curatam de vinisoare si de grasime. Il punem la fiert in apa fierbinte cu

30 voturi    8 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Am pus la fiert inimile si pipotele in apa rece cu sare, intre timp le-am spumat si cand au fiert

8 voturi    1 comentariu
2h
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 26 iulie 2012

    Asa fac si eu drobul de pui dar folosesc piept de pui ,ficatei, pipote si inimioare.Pentru deasupra folosesc ou batut amestecat cu cascaval ras ,cantitatile variaza in functie de tava in care fac drobul.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

    Draga mea, arata foarte apetisant!

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Foarte gustos!Asa il fac si eu,doar ca pieptul de pui il pun crud.Se leaga mai bine si nu iese asa uscat.Iar produsul final arata extraordinar!

    • Fara foto

      ICE (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Multumesc Maria!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

      Foarte gustos si frumos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 500 gr piept de pui dezosat
  • 500 gr ficat de pui
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 7 oua
  • sare
  • piper
  • condimente speciale pentru carnea de pui

Raporteaza reteta

Retete
de ICE
Salata cu sunca si ou

Salata cu sunca si ou

Salata verde se spala frunza cu frunza, in jet de apa rece. La fel si restul legumelor. Se taie sau

0 voturi    6 comentarii
20 min
Salate reci
Papanasi cu smantana si dulceata

Papanasi cu smantana si dulceata

Ouale se bat un pic cu cele 10 gr de zahar, coaja de lamaie si bicarbonatul, apoi se adauga branza

13 voturi    5 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Cartofi taranesti

Cartofi taranesti

Se pun cartofii la fiet, taiati in felii mari si groase. Intr-o tigaie de teflon caliti ceapa, iar

15 voturi    9 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Asa fac si eu drobul de pui dar folosesc piept de pui ,ficatei, pipote si inimioare.Pentru deasupra folosesc ou batut amestecat cu cascaval ras ,cantitatile variaza in functie de tava in care fac drobul.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulouri cu salata de cruditati