autor:

» » , Retete de Pasti, Aperitive

Drob de pui

Autor: ICE (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 31 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ICE (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 31 martie 2010

Ingrediente
500 gr piept de pui dezosat, , 500 gr ficat de pui, , 2 legaturi de ceapa verde, , 1 legatura marar, , 1 legatura patrunjel, , 7 oua, , sare, , piper, , condimente speciale pentru carnea de pui

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se pune la fiert. Ficatul se caleste un pic in ulei, dupa care se taie in cubulete mici. Dupa ce s-a fiert, pieptul de pui se da prin masina de tocat, sau se toaca de mana foarte marunt. Ceapa si verdeata se toaca la randul lor marunt. Se amesteca bine toate ingredientele (carnea, ficatul, ceapa, verdeata si 3 oua) apoi se condimenteaza dupa gust. Eu m-am gandit sa dau drobului o alta forma decat cea clasica de \"chec\", asa ca am folosit niste forme mai inalte de tarte. Ungeti formele cu ulei si puneti un strat din compozitie, iar la mijloc asezati 3 oua fierte tare, dupa care le acoperiti din nou cu un strat din compozitie. Inainte sa o bagati la cuptor, ungeti toata suprafata cu un ou. Se tine la cuptor circa 45 minute. Pofta mare si un Paste fericit!
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Aperitiv cu ficatei de pui si oua (mini drob)

Aperitiv cu ficatei de pui si oua (mini drob)

Se spala bine ficateii si se pun la fiert in apa rece cu putina sare. Se lasa sa clocoteasca 5-6

93 voturi    32 comentarii
1h 25 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 26 iulie 2012

    Asa fac si eu drobul de pui dar folosesc piept de pui ,ficatei, pipote si inimioare.Pentru deasupra folosesc ou batut amestecat cu cascaval ras ,cantitatile variaza in functie de tava in care fac drobul.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

    Draga mea, arata foarte apetisant!

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Foarte gustos!Asa il fac si eu,doar ca pieptul de pui il pun crud.Se leaga mai bine si nu iese asa uscat.Iar produsul final arata extraordinar!

    • ICE (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Multumesc Maria!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

      Foarte gustos si frumos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 500 gr piept de pui dezosat
  • 500 gr ficat de pui
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 7 oua
  • sare
  • piper
  • condimente speciale pentru carnea de pui

Raporteaza reteta

Retete
de ICE
Salata cu sunca si ou

Salata cu sunca si ou

Salata verde se spala frunza cu frunza, in jet de apa rece. La fel si restul legumelor. Se taie sau

0 voturi    6 comentarii
20 min
Salate reci
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Ouale se bat un pic cu cele 10 gr de zahar, coaja de lamaie

13 voturi    5 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Cartofi taranesti

Cartofi taranesti

Se pun cartofii la fiet, taiati in felii mari si groase. Intr-o tigaie de teflon caliti ceapa, iar

18 voturi    9 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Asa fac si eu drobul de pui dar folosesc piept de pui ,ficatei, pipote si inimioare.Pentru deasupra folosesc ou batut amestecat cu cascaval ras ,cantitatile variaza in functie de tava in care fac drobul.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Chiftelute crocante cu masline, arahide si castraveciori murati