autor:

cristian-luca

» » , Retete de Pasti, Aperitive

Drob de pui cu legume

Autor: cristian-luca (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristian-luca (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 noiembrie 2009

Ingrediente
, 1kg de ficat de pui, , , 1kg de inimi si pipote de pui, , , doua legaturi de marar, , , o legatura de patrunjel, , , o legatura de ceapa verde, , , 2-3 morcovi, , , o jumatate de telina, , , 6 oua, , , sare, , , piper, , , o jumatate de lingurita de praf de usturoi.,

Dificultate: Redusa Timp: 2h 10 min

3 voturi

Mod de preparare


Maruntaiele se fierb 45 de minute, se lasa sa se raceasca apoi se taie marunt si se amesteca cu verdeata, legumele date pe razatoarea mica, ouale si condimentele. Se toarna compozitia intr-o forma de 26cm (unsa cu unt si tapetata cu faina) si se da la cuptor 40 de minute sau pana se intareste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Foarte gustos!

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2009

    arata ft bine,reusit!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2009

    Hmmm,ce bunatate...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2009

      Foarte bun.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h 10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1kg de ficat de pui
  • 1kg de inimi si pipote de pui
  • doua legaturi de marar
  • o legatura de patrunjel
  • o legatura de ceapa verde
  • 2-3 morcovi
  • o jumatate de telina
  • 6 oua
  • sare
  • piper
  • o jumatate de lingurita de praf de usturoi.

Raporteaza reteta

Retete
de cristian-luca
Rulada Wellington

Rulada Wellington

Muschiuletul de vita (800g-1kg) se da cu sare si piper si se prajeste la foc iute pe toate partile

24 voturi    9 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Salata de fructe de mare

Salata de fructe de mare

Fructele de mare se pun la marinat(3-4 ore)cu zeama de lime, capatana de usturoi taiata in jumatate,

2 voturi    3 comentarii
4h
Salate reci
Focacia

Focacia

Se amesteca faina cu drojdia si sarea dupa care se adauga apa si se framanta.La sfarsit se incorporeaza

11 voturi    5 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustos!

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
"Sambusek" cu carne-specific arabesti