Pieptul de pui se pune la fiert in apa cu sare, iar ficatei se curata si se spala , apoi se pun la fiert in apa fara sare. Verdeturile se spala si se lasa pe un servetel de bucatarie, sa se scurga de excesul de apa, apoi se toaca marunt. Ouale se toaca marunt. Dupa ce a fiert pieptul de pui se da prin masina de tocat, iar ficateii se taie, nu foarte marunt.
Se pun toate ingredientele intr-un bol, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se bat ouale cu laptele si se adauga la ingrediente. Adaugam la compozitie 2 linguri de ulei , iar cu o lingura ungem un vas termorezistent si presaram cu pesmet. Turnam compozitia in vas , nivelam si introducem in cuptorul incins pentru 30-40 min.
Dupa ce este gata , se lasa la racit sau se serveste cald, cum doriti :) serviti cu o salata de sezon, delicios!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii