autor:

Adela Zilahi

» » , Retete de Pasti, Aperitive

Drob de pui cu verdeata

Autor: Adela Zilahi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adela Zilahi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 aprilie 2012

Ingrediente
1 piept de pui dezosat (300-400 gr), 500 gr ficat de pui, 3-4 fire ceapa verde, 3 fire usturoi verde, 2 fire marar verde, 2-3 fire patrunjel verde, 2 oua fierte tari, 2 oua, 4 linguru lapte, 2-3 linguri ulei, 1 lingura pesmet, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Pieptul de pui se pune la fiert in apa cu sare, iar ficatei se curata si se spala , apoi se pun la fiert in apa fara sare. Verdeturile se spala si se lasa pe un servetel de bucatarie, sa se scurga de excesul de apa, apoi se toaca marunt. Ouale se toaca marunt. Dupa ce a fiert pieptul de pui se da prin masina de tocat, iar ficateii se taie, nu foarte marunt.
Se pun toate ingredientele intr-un bol, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se bat ouale cu laptele si se adauga la ingrediente. Adaugam la compozitie 2 linguri de ulei , iar cu o lingura ungem un vas termorezistent si presaram cu pesmet. Turnam compozitia in vas , nivelam si introducem in cuptorul incins pentru 30-40 min.
Dupa ce este gata , se lasa la racit sau se serveste cald, cum doriti :) serviti cu o salata de sezon, delicios!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui cu verdeata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob din piept de pui cu verdeata

Drob din piept de pui cu verdeata

Speli legaturile de marar si patrunjel si le toci marunt. Pieptul de pui spalat il pui la fiert,

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Jumari si untura de porc

Jumari si untura de porc

Slanina se spala,se sterge,se zvanta foarte bine,se indeparteaza soriciul daca exista,se taie in

13 voturi    9 comentarii
40 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2012

    Arata tare bine...

Dificultate

Redusa

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat (300-400 gr)
  • 500 gr ficat de pui
  • 3-4 fire ceapa verde
  • 3 fire usturoi verde
  • 2 fire marar verde
  • 2-3 fire patrunjel verde
  • 2 oua fierte tari
  • 2 oua
  • 4 linguru lapte
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingura pesmet
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Adela Zilahi
Bilute Fanta

Bilute Fanta

In pimul rand fierbem o budinca din suc si praful de budinca dupa instructiuni. Cand este gata budinca,

3 voturi    4 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Placinta cu mere si nuci

Placinta cu mere si nuci

Framantam un aluat elastic din faina, zahar, unt, ou si sare. Aluatul se infolieaza si se pune la

3 voturi    2 comentarii
3h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Melcisori  cu stafide

Melcisori cu stafide

Cernem faina intr-un castron, si facem o gaura in mijloc. Presaram drojdia in mijloc si amestecam

6 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Arata tare bine...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada din organe de pasare