Se curata vinetele de coaja, se taie cubulete, apoi se pun in apa clocotita si se fierb circa 20 de minute, Se strecoara, se lasa sa se raceasca, apoi se amesteca cu grisul, galbenusurile, branza rasa si la urma se pune albusurile batute spuma.Dupa gust se aduga sare si piper si se presara verdeata tocata marunt.Se unge o tava de chec cu unt, se tapeteaza cu pesmet si se toarna compozitia.Deasupra se pun bucatele de unt , apoi se baga la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Se serveste rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii