autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

drob de vinete

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Ingrediente
3 vinete potrivite, 4 linguri de gris, 1 legatura de marar, 1 legatura de patrunjel, 2 oua, 5 linguri de telemea rasa, 1 lingurita delikat, sare, piper, unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata vinetele de coaja, se taie cubulete, apoi se pun in apa clocotita si se fierb circa 20 de minute, Se strecoara, se lasa sa se raceasca, apoi se amesteca cu grisul, galbenusurile, branza rasa si la urma se pune albusurile batute spuma.Dupa gust se aduga sare si piper si se presara verdeata tocata marunt.Se unge o tava de chec cu unt, se tapeteaza cu pesmet si se toarna compozitia.Deasupra se pun bucatele de unt , apoi se baga la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Se serveste rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "drob de vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Drob de vinete

Drob de vinete

Vinetele se spala si se curate de coaja,apoi se taie cubulete,se presara cu sare si se lasa la scurs

8 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Drob de ciuperci,vinete si dovlecei

Drob de ciuperci,vinete si dovlecei

Mai intai curatam vinata,o taiem cubulete si o lasam la scurs cu putina sare.Intre timp ceapa se

6 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 august 2010

    Buna mancare !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 3 vinete potrivite
  • 4 linguri de gris
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 oua
  • 5 linguri de telemea rasa
  • 1 lingurita delikat
  • sare
  • piper
  • unt

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Buna mancare !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Linte verde cu lamaie si carne de porc