autor:

andraconstantinescu

» » , , , Retete de Pasti, Aperitive, Aperitive cu carne, Mancaruri cu carne

Drob din carne de porc

Autor: andraconstantinescu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 mai 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andraconstantinescu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 mai 2016

Ingrediente
700 g ficat de porc, 700 g pulpa de porc, 2 l apa, sare, doua legaturi de patrunjel, doua legaturi de leustean, patru legaturi de ceapa verde, patru legaturi de usturoi verde, 6 oua crude, o lingurita de boia de ardei dulce, putin cimbru uscat, 6 oua fierte, tari.

Dificultate: Medie Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se pune la fiert in circa 2 l de apa cu o lingurita de sare si se fierbe pana cand se patrunde pe jumatate.

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Carnea se scoate din apa si se lasa sa se racoreasca, apoi se taie bucati mici.

Patrunjelul si leusteanul se spala si se toaca.

Ceapa si usturoiul se curata si se spala, apoi se taie bucati mari.

Se pun carnea si verdeturile in robotul de bucatarie si se maruntesc, apoi se pun intr-un castron si se amesteca cu ouale crude, boiaua de ardei, putina sare si putin cimbru uscat.

Se ung cu ulei doua tavi medii pentru cozonac, se pune jumatate din carne, apoi cate 3 oua fierte curatate de coaja, dupa care se adauga cealalta jumatate de carne. Se introduc tavile la cuptor pana cand se patrunde carnea bine. Spre final, se poate unge carnea cu putina apa, apoi se mai lasa 2-3 minute la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Drob din ficatei si piept de pui

Drob din ficatei si piept de pui

Pieptul de pui se taie in fasii cam de 1 cm si se prejeste cateva min in putin ulei. Se sareaza si

6 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Retete de Pasti
Cozonaci Pascali

Cozonaci Pascali

Preparare: Se fărâma drojdia şi se dizolvă în puţin lapte cald. Se adaugă zahărul,

1 vot    1 comentariu
3h 40 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 700 g ficat de porc
  • 700 g pulpa de porc
  • 2 l apa
  • sare
  • doua legaturi de patrunjel
  • doua legaturi de leustean
  • patru legaturi de ceapa verde
  • patru legaturi de usturoi verde
  • 6 oua crude
  • o lingurita de boia de ardei dulce
  • putin cimbru uscat
  • 6 oua fierte
  • tari.

Raporteaza reteta

Retete
de andraconstantinescu
Savarine cu dulceata de zmeura

Savarine cu dulceata de zmeura

Savarine: Intr-un castron se pune faina, formandu-se o gropita in mijloc. Drojdia si zaharul se

12 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri
Tort aniversar cu crema de ganache cu nuci caramelizate

Tort aniversar cu crema de ganache cu nuci caramelizate

Blat: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile

1 vot    0 comentarii
3h
Torturi
Tort Egiptean

Tort Egiptean

Pregatirea folior: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se bat albusurile cu un praf

5 voturi    0 comentarii
3h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Prajitura Tiramisu Prajitura Tiramisu

Se foloseste o tavă mare, preferabil cu inel detașabil. Eu am folosit una de 40 x 35 cm. Se face o cafea tare, puțin îndulcită,

4 voturi    1 comentariu
40 min
Retete de Pasti
Tort de ciocolata cu biscuiti Tort de ciocolata cu biscuiti

Se rup biscuitii in bucatele, se taie rahatul dupa bunul plac (eu l-am taiat bastonase); se pune laptele la fiert, iar cand deja e cald,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Ciupercute umplute cu mazare, mozzarella si oua de prepelita