Carnea se pune la fiert in circa 2 l de apa cu o lingurita de sare si se fierbe pana cand se patrunde pe jumatate.
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Carnea se scoate din apa si se lasa sa se racoreasca, apoi se taie bucati mici.
Patrunjelul si leusteanul se spala si se toaca.
Ceapa si usturoiul se curata si se spala, apoi se taie bucati mari.
Se pun carnea si verdeturile in robotul de bucatarie si se maruntesc, apoi se pun intr-un castron si se amesteca cu ouale crude, boiaua de ardei, putina sare si putin cimbru uscat.
Se ung cu ulei doua tavi medii pentru cozonac, se pune jumatate din carne, apoi cate 3 oua fierte curatate de coaja, dupa care se adauga cealalta jumatate de carne. Se introduc tavile la cuptor pana cand se patrunde carnea bine. Spre final, se poate unge carnea cu putina apa, apoi se mai lasa 2-3 minute la cuptor.
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii
Diana • 20 Aprilie 2022, 18:23 Am înțeles ce este de făcut cu carnea,insa despre ficat nu ați spus nimic 😊😔