autor:

andraconstantinescu

» » , , , Retete de Pasti, Aperitive, Aperitive cu carne, Mancaruri cu carne

Drob din carne de porc

Autor: andraconstantinescu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 mai 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: andraconstantinescu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 mai 2016

Ingrediente
700 g ficat de porc, 700 g pulpa de porc, 2 l apa, sare, doua legaturi de patrunjel, doua legaturi de leustean, patru legaturi de ceapa verde, patru legaturi de usturoi verde, 6 oua crude, o lingurita de boia de ardei dulce, putin cimbru uscat, 6 oua fierte, tari.

Dificultate: Medie Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se pune la fiert in circa 2 l de apa cu o lingurita de sare si se fierbe pana cand se patrunde pe jumatate.

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Carnea se scoate din apa si se lasa sa se racoreasca, apoi se taie bucati mici.

Patrunjelul si leusteanul se spala si se toaca.

Ceapa si usturoiul se curata si se spala, apoi se taie bucati mari.

Se pun carnea si verdeturile in robotul de bucatarie si se maruntesc, apoi se pun intr-un castron si se amesteca cu ouale crude, boiaua de ardei, putina sare si putin cimbru uscat.

Se ung cu ulei doua tavi medii pentru cozonac, se pune jumatate din carne, apoi cate 3 oua fierte curatate de coaja, dupa care se adauga cealalta jumatate de carne. Se introduc tavile la cuptor pana cand se patrunde carnea bine. Spre final, se poate unge carnea cu putina apa, apoi se mai lasa 2-3 minute la cuptor.
Carnea se pune la fiert in circa 2 l de apa cu o lingurita de sare si se fierbe pana cand se patrunde pe jumatate. Se da drumul la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Retete de Pasti
Pască cu ciocolata

Pască cu ciocolata

Mai intai de toate facem maiaua, amestecind toate ingredientele si lăsăm vasul la loc cald pina

10 voturi    5 comentarii
3h
Retete de Pasti
Cozonaci Moldovenesti

Cozonaci Moldovenesti

Cozonac Cantitati 1kg faina, 10-15 oua, 300 g zahar, 250 gr unt. 100 gr untdelemn, 50 gr rom, 1/2

7 voturi    0 comentarii
3h 50 min
Retete de Pasti

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 700 g ficat de porc
  • 700 g pulpa de porc
  • 2 l apa
  • sare
  • doua legaturi de patrunjel
  • doua legaturi de leustean
  • patru legaturi de ceapa verde
  • patru legaturi de usturoi verde
  • 6 oua crude
  • o lingurita de boia de ardei dulce
  • putin cimbru uscat
  • 6 oua fierte
  • tari.

Raporteaza reteta

Retete
de andraconstantinescu
Briose de vanilie cu ciocolata in interior

Briose de vanilie cu ciocolata in interior

Ouale, zaharul, zaharul vanilat, uleiul, laptele, faina si praful de copt se pun intr-un castron

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Briose cu salam, mazare, porumb si morcov

Briose cu salam, mazare, porumb si morcov

Mazarea, porumbul si morcovul se clatesc cu apa rece si se pun la fiert in apa clocotita, cu o lingurita

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Briose cu mac, capsuni si crema de branza

Briose cu mac, capsuni si crema de branza

Mai intai, capsunile se curata, se spala si se taie cubulete. Intr-un castron, se pun zaharul, untul,

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Sfaturi

Idei si retete pentru Pasti

8 modalitati de a folosi cozonacul ramas de la Paste
8 modalitati de a folosi cozonacul ramas de la Paste

Cozonacul este nelipsit de pe mesele de sarbatoare ale romanilor, fiind unul dintre deserturile preferate ale multora dintre noi.

8 voturi   7 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
7 modalitati de a folosi ouale ramase de la Paste
7 modalitati de a folosi ouale ramase de la Paste

  Dupa Paste, se intampla sa ramanem cu o multime de oua colorate pe care nimeni nu le mai mananca. Si pentru ca risipa

8 voturi   9 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
3 meniuri pentru o masa delicioasa de Paste
3 meniuri pentru o masa delicioasa de Paste

  Pentru ca masa de Paste trebuie sa fie plina cu cele mai delicioase si atent pregatite feluri de mancare, v-am pregatit

5 voturi   0 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
Vezi toate articolele