autor:

andraconstantinescu

» » , , , , Retete de Pasti, Aperitive, Aperitive cu carne, Aperitive cu oua, Mancaruri cu carne

Drob din carne de vita in crusta de bacon

Autor: andraconstantinescu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 aprilie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andraconstantinescu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 aprilie 2018

Ingrediente
600 g ficat de vita, 260 g plamani de vita, 260 g carne de vita, 250 g sunca de porc, apa pentru a fierbe carnea, sare, 2 legaturi ceapa verde, 1 legatura usturoi verde, 1 legatura patrunjel, 1 legatura marar, 4 oua crude + 2 albusuri crude, 1 plic de condimente pentru drob (20 g), putin cimbru uscat, 100 g bacon, 5 oua fierte

Dificultate: Medie Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se spala si se fierbe pe jumatate intr-un vas cu apa cat sa o acopere si o lingurita de sare. Dupa ce s-a fiert, carnea se taie in bucati mici si se pune pe o tava.

Ceapa si usturouiul se curata, se spala si se taie rondele. Se pun langa carne.

Patrunjelul si mararul se spala, se taie marunt si se pun langa carne.

In tava se adauga doua oua si doua albusuri, condimentele pentru drob, putin cimbru uscat si sare. Se amesteca totul si se mai adauga doua oua crude daca este necesar.

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Se unge o tava de cozonac cu ulei si se tapeteaza cu hartie de copt.

Se asaza felii de bacon in tava, se pune jumatate din amestecul cu carne, apoi se pun ouale fierte (curatate de coaja). Se adauga restul de amestec cu carne, apoi se asaza jumatati de felii de bacon.

Se introduce tava la cuptor pana cand carnea este bine patrunsa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din carne de vita in crusta de bacon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Pulpa de miel cu rozmarin marinata rapid cu aparatul Food Saver

Pulpa de miel cu rozmarin marinata rapid cu aparatul Food Saver

Amestecati ingredientele pregatite pentru marinare si ungeti cu acestea bucata de carne de miel.

0 voturi    0 comentarii
3h
Retete de Pasti
Baton de casa

Baton de casa

Se unge tava cu putin unt. Se amesteca 250 gr lapte praf cu 100 g cacao. Se fierb 150 ml apa cu

9 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 600 g ficat de vita
  • 260 g plamani de vita
  • 260 g carne de vita
  • 250 g sunca de porc
  • apa pentru a fierbe carnea
  • sare
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 4 oua crude + 2 albusuri crude
  • 1 plic de condimente pentru drob (20 g)
  • putin cimbru uscat
  • 100 g bacon
  • 5 oua fierte

Raporteaza reteta

Retete
de andraconstantinescu
Savarine cu dulceata de zmeura

Savarine cu dulceata de zmeura

Savarine: Intr-un castron se pune faina, formandu-se o gropita in mijloc. Drojdia si zaharul se

15 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri
Tort aniversar cu crema de ganache cu nuci caramelizate

Tort aniversar cu crema de ganache cu nuci caramelizate

Blat: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile

3 voturi    0 comentarii
3h
Torturi
Tort Egiptean

Tort Egiptean

Pregatirea folior: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se bat albusurile cu un praf

6 voturi    0 comentarii
3h
Torturi
Retete

din Retete de Pasti

Pasca fara aluat Pasca fara aluat

Se mixeaza ouale bine, se adauga zaharul, zaharul vanilat. Se mixeaza pana se topeste zaharul, adaugi untul moale-topit, mixezi sa se

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Pasti
Cozonac Cozonac

Mai întâi pregătim maiaua. Într-un bol punem drojdia uscata, 2 linguri de zahar, 2 linguri de faina, 2 linguri de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Iepure la vas roman