autor:

andraconstantinescu

» » , , , , Retete de Pasti, Aperitive, Aperitive cu carne, Aperitive cu oua, Mancaruri cu carne

Drob din carne de vita in crusta de bacon

Autor: andraconstantinescu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 aprilie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andraconstantinescu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 aprilie 2018

Ingrediente
600 g ficat de vita, 260 g plamani de vita, 260 g carne de vita, 250 g sunca de porc, apa pentru a fierbe carnea, sare, 2 legaturi ceapa verde, 1 legatura usturoi verde, 1 legatura patrunjel, 1 legatura marar, 4 oua crude + 2 albusuri crude, 1 plic de condimente pentru drob (20 g), putin cimbru uscat, 100 g bacon, 5 oua fierte

Dificultate: Medie Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se spala si se fierbe pe jumatate intr-un vas cu apa cat sa o acopere si o lingurita de sare. Dupa ce s-a fiert, carnea se taie in bucati mici si se pune pe o tava.

Ceapa si usturouiul se curata, se spala si se taie rondele. Se pun langa carne.

Patrunjelul si mararul se spala, se taie marunt si se pun langa carne.

In tava se adauga doua oua si doua albusuri, condimentele pentru drob, putin cimbru uscat si sare. Se amesteca totul si se mai adauga doua oua crude daca este necesar.

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Se unge o tava de cozonac cu ulei si se tapeteaza cu hartie de copt.

Se asaza felii de bacon in tava, se pune jumatate din amestecul cu carne, apoi se pun ouale fierte (curatate de coaja). Se adauga restul de amestec cu carne, apoi se asaza jumatati de felii de bacon.

Se introduce tava la cuptor pana cand carnea este bine patrunsa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din carne de vita in crusta de bacon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Drob

Drob

Se pun la fiert maruntaiele de la miel cu apa, sare, piper, foi de dafin. Se fierb, se clatesc si

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Prajitura cu blat de nuca, foi caramel si doua creme

Prajitura cu blat de nuca, foi caramel si doua creme

Punem zaharul,pe foc pentru al carameliza. Atentie mare sa nu se arda pentru ca va fi amar. Cand

5 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 600 g ficat de vita
  • 260 g plamani de vita
  • 260 g carne de vita
  • 250 g sunca de porc
  • apa pentru a fierbe carnea
  • sare
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 4 oua crude + 2 albusuri crude
  • 1 plic de condimente pentru drob (20 g)
  • putin cimbru uscat
  • 100 g bacon
  • 5 oua fierte

Raporteaza reteta

Retete
de andraconstantinescu
Savarine cu dulceata de zmeura

Savarine cu dulceata de zmeura

Savarine: Intr-un castron se pune faina, formandu-se o gropita in mijloc. Drojdia si zaharul se

14 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri
Tort aniversar cu crema de ganache cu nuci caramelizate

Tort aniversar cu crema de ganache cu nuci caramelizate

Blat: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile

1 vot    0 comentarii
3h
Torturi
Tort Egiptean

Tort Egiptean

Pregatirea folior: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se bat albusurile cu un praf

6 voturi    0 comentarii
3h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Rulada cu frisca, banane si kiwi Rulada cu frisca, banane si kiwi

Rulada cu fructe proaspete si frisca este prajitura in fata careia nimeni nu ar putea rezista prea mult. Este aromata, racoroasa si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Cotlete cu sos de mustar si rosii cherry Cotlete cu sos de mustar si rosii cherry

Se pune untul la topit in tigaia de fonta. Se inteapa usor cotletele cu varful la cutit pe ambele parti, astfel untul va patrunde

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Pulpe de curcan la cuptor