Se curata ficatul si se spala in mai multe randuri, cu apa rece.Se taie bucatele mai mici si se caleste in cateva linguri ulei, cam 15 min( spre final se pot pune si cateva linguri cu apa).Separat calim ceapa uscata taiata marunt, la foc mic, numai pana devine sticloasa.Lasam totul la racit la temperatura camerei si apoi amestecam ficatul taiat, ceapa calita, ceapa verde si usturoiul verde taiat f marunt, mararul si patrunjelul tocate fin.
Se bat ouale cu sare si piper si se toarna peste amestecul de ficat si verdeturi., amestecandu-se f bine.
Se unge o tava cu unt si apoi pesmet si se toarna amestecul rezultat.Cine doreste poate pune si cateva oua fierte tari in amestec.Se coace la foc potrivit cam 30 min.
Eu fac acest drob dar il coc in aluat foetaj.
Il servesc cu felii de lamaie.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii