Drob din ficat de pasare

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg ficat pasare( pui, curcan, gasca)
  • 1 ceapa uscata
  • 2 legaturi potrivite ca marime ceapa verde
  • marar si patrunjel , ficare cat doreste
  • 10 oua
  • usturoi verde-cine vrea sa puna ( eu nu pun)
  • sare si piper dupa gust
  • cateva linguri ulei

Mod de preparare

Se curata ficatul si se spala in mai multe randuri, cu apa rece.Se taie bucatele mai mici si se caleste in cateva linguri ulei, cam 15 min( spre final se pot pune si cateva linguri cu apa).Separat calim ceapa uscata taiata marunt, la foc mic, numai pana devine sticloasa.Lasam totul la racit la temperatura camerei si apoi amestecam ficatul taiat, ceapa calita, ceapa verde si usturoiul verde taiat f marunt, mararul si patrunjelul tocate fin.

Se bat ouale cu sare si piper si se toarna peste amestecul de ficat si verdeturi., amestecandu-se f bine.

Se unge o tava cu unt si apoi pesmet si se toarna amestecul rezultat.Cine doreste poate pune si cateva oua fierte tari in amestec.Se coace la foc potrivit cam 30 min.

Eu fac acest drob dar il coc in aluat foetaj.

Il servesc cu felii de lamaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise