autor:

Fara foto

» » Aperitive

Drob din ficat de pasare

Autor: Margot (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 mai 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Margot (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 mai 2013

Ingrediente
1 kg ficat pasare( pui, curcan, gasca), 1 ceapa uscata, 2 legaturi potrivite ca marime ceapa verde, marar si patrunjel, ficare cat doreste, 10 oua, usturoi verde-cine vrea sa puna ( eu nu pun), sare si piper dupa gust, cateva linguri ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata ficatul si se spala in mai multe randuri, cu apa rece.Se taie bucatele mai mici si se caleste in cateva linguri ulei, cam 15 min( spre final se pot pune si cateva linguri cu apa).Separat calim ceapa uscata taiata marunt, la foc mic, numai pana devine sticloasa.Lasam totul la racit la temperatura camerei si apoi amestecam ficatul taiat, ceapa calita, ceapa verde si usturoiul verde taiat f marunt, mararul si patrunjelul tocate fin.
Se bat ouale cu sare si piper si se toarna peste amestecul de ficat si verdeturi., amestecandu-se f bine.
Se unge o tava cu unt si apoi pesmet si se toarna amestecul rezultat.Cine doreste poate pune si cateva oua fierte tari in amestec.Se coace la foc potrivit cam 30 min.
Eu fac acest drob dar il coc in aluat foetaj.
Il servesc cu felii de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din ficat de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Ciuperci jambonate

Ciuperci jambonate

Se curata ciupercile ,se indeparteaza piciorusele,se spala ,se scurg. Se taie pieptul fasii subtiri

11 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Paine umpluta - sandwich

Paine umpluta - sandwich

Intai taiem toate legumele in rondele subtiri, apoi taiem muschiul sau pastrama in felii. Se taie

5 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg ficat pasare( pui
  • curcan
  • gasca)
  • 1 ceapa uscata
  • 2 legaturi potrivite ca marime ceapa verde
  • marar si patrunjel
  • ficare cat doreste
  • 10 oua
  • usturoi verde-cine vrea sa puna ( eu nu pun)
  • sare si piper dupa gust
  • cateva linguri ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Mic-dejun cu oua in ardei