autor:

Fara foto

» » Aperitive

Drob din ficat de pasare

Autor: Margot (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 mai 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Margot (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 mai 2013

Ingrediente
1 kg ficat pasare( pui, curcan, gasca), 1 ceapa uscata, 2 legaturi potrivite ca marime ceapa verde, marar si patrunjel, ficare cat doreste, 10 oua, usturoi verde-cine vrea sa puna ( eu nu pun), sare si piper dupa gust, cateva linguri ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata ficatul si se spala in mai multe randuri, cu apa rece.Se taie bucatele mai mici si se caleste in cateva linguri ulei, cam 15 min( spre final se pot pune si cateva linguri cu apa).Separat calim ceapa uscata taiata marunt, la foc mic, numai pana devine sticloasa.Lasam totul la racit la temperatura camerei si apoi amestecam ficatul taiat, ceapa calita, ceapa verde si usturoiul verde taiat f marunt, mararul si patrunjelul tocate fin.
Se bat ouale cu sare si piper si se toarna peste amestecul de ficat si verdeturi., amestecandu-se f bine.
Se unge o tava cu unt si apoi pesmet si se toarna amestecul rezultat.Cine doreste poate pune si cateva oua fierte tari in amestec.Se coace la foc potrivit cam 30 min.
Eu fac acest drob dar il coc in aluat foetaj.
Il servesc cu felii de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din ficat de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute de pui cu susan

Chiftelute de pui cu susan

Proces tehnologic de preparare: pieptul de pui se da prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa

0 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu carne
rulada de pui invelita in bacon

rulada de pui invelita in bacon

se ia fiecare pulpa, se bate cu ciocanul de snitel, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se umple

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg ficat pasare( pui
  • curcan
  • gasca)
  • 1 ceapa uscata
  • 2 legaturi potrivite ca marime ceapa verde
  • marar si patrunjel
  • ficare cat doreste
  • 10 oua
  • usturoi verde-cine vrea sa puna ( eu nu pun)
  • sare si piper dupa gust
  • cateva linguri ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
RULOURI DE SUNCA