Drob din ficatei si piept de pui

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Drob din ficatei si piept de pui

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 500 g ficat de pui
  • 1 ceapa alba
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 4 oua fierte
  • 6 oua crude
  • sare si piper
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie in fasii cam de 1 cm si se prejeste cateva min in putin ulei. Se sareaza si se pipareaza.

Ficateii de pui se spala si se scurg, apoi se prajesc si ei impreuna cu ceapa alba tocata marunt. se sareaza si se pipereaza dupa gust.

Ceapa verde si usturoiul se taie marunt. Adaugam pieptul de pui, ficateii, 3 oua crude, sare si piper daca mai este nevoie.

Se amesteca toate impreuna, se pune amestecul in forma de copt unsa cu putin ulei.eu am folosit o forma de ceramica.

Asezam jumatate din amestec, cele 4 oua fierte si apoi restul de amestec, iar deasupra mai punem 3 oua batute.

Se da la cuptor pana cand se rumeneste deasupra. Se lasa in forma sa se raceasca

Se scoate din forma cand este rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise