autor:

dicarmencitta1957

» » Aperitive

Drob din pulpa de porc si vitel

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 aprilie 2010

Ingrediente
500 gr carne tocata de porc(pulpa de porc)., 500 gr carne tocata de vitel., 500 gr ciuperci(taiate julien)., 500 gr ficat de pui., 8 oua fierte tari, 2 oua crude., 5 legaturi de ceapa verde., 5 legaturi de usturoi verde., 1 legatura de patrunjel verde., 1 legatura de marar verde., 1 legatura de ridichi(pentru decor)., 1 ardei rosu gras(pentru decor).

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Fierbem mai intai ouale,cel putin 10 sau 15 minute si apoi le lasam in apa rece.Separat tocam toate ingredientele,dupa care le amestecam bine cu mana intr-un recipient mai mare.Tocam toate ingredientele:ceapa verde,usturoiul verde,patrunjelul verde,mararul verde si cele doua feluri de carne tocata de porc si de vitel.Mentionez ca eu am cumparat pulpa de porc pe care mi-au tocat-o la supermarket in fata.Carnea de vitel se gaseste tocata la casoleta.Separat tocam si ficatul de pui in cubulete mici.Amestecam toate aceste ingrediente,punem condimentele dorite si 2 oua crude,apoi le vom pune in forma de yena de cozonac. La mijloc vom pune cate 4 oua,astfel cand vom taia drobul sa se vada frumos oul fiert.Acest drob il fac in fiecare an de pasti deoarece copii mei au o intoleranta la miel.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din pulpa de porc si vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Carnaciori in halat de branza si cartofi

Carnaciori in halat de branza si cartofi

Puneti cartofii spalati la fiert in coaja, intr-un litru de apa rece, 20-25 minute. Dupa ce au fiert,

14 voturi    9 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
Suberec

Suberec

Se framanta un aluat din apa calda, sare, zahar adaugandu-se treptat faina. In final aluatul trebuie

39 voturi    12 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Foarte gustos!pot sa ma servesc si eu?!ca sunt si eu draguta...te servesc cu al meu de pui

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

    Cred ca a fost bun.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

    Tare bine mai arata...

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 10 aprilie 2010

      BUN! - votat si salvat.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 10 aprilie 2010

      Foarte bun acest drob!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 10 aprilie 2010

      Foarte bun drobul tau! Bine ca baietii tai mananca si drobul asta! Din ce a pregatit pentru Pasti, al meu n-a mancat decat friptura, ou, cozonac si o prajitura.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 09 aprilie 2010

      Delicios si aromat! Felicitari pentru sugestiile de retete , deoarece nu la toata lumea ii place carnea de miel. Felicitari pentru prezentarea foarte eleganta!*****

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 09 aprilie 2010

      Are de toate aceasta reteta,carne ,legume ,verdeata,oua...e completa si sanatoasa.Felcitari!

    • vio.vio

      vio.vio (Chef de cuisine) , 09 aprilie 2010

      arata tare bine drobul tau

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 09 aprilie 2010

      Drobul imi place foarte mult si cred ca al tau a iesit delicios,si nu numai drobul ............. toate bunatatile de pe masa ta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

11 voturi

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata de porc(pulpa de porc).
  • 500 gr carne tocata de vitel.
  • 500 gr ciuperci(taiate julien).
  • 500 gr ficat de pui.
  • 8 oua fierte tari
  • 2 oua crude.
  • 5 legaturi de ceapa verde.
  • 5 legaturi de usturoi verde.
  • 1 legatura de patrunjel verde.
  • 1 legatura de marar verde.
  • 1 legatura de ridichi(pentru decor).
  • 1 ardei rosu gras(pentru decor).

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustos!pot sa ma servesc si eu?!ca sunt si eu draguta...te servesc cu al meu de pui

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pate de ficat de pui