Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 mai 2017

Ingrediente
550 g piept de pui, 4 fire de ceapa verde, 4 fire de usturoi verde, 1 legatura patrunjel verde, 2 oua, 2 oua fierte, 2-3 linguri ulei, sare, piper, 8 felii bacon crud uscat, 3 linguri crema de branza, 4 felii cascaval, , Mai avem nevoie, 1 ou pentru uns drobul, cateva fire de patrunjel verde, ulei pentru uns forma, faina pentru tapetat forma

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare


Tocam carnea si odata cu ea ceapa, usturoiul si patrunjelul verde curatate si spalate.


Condimentam dupa gust, cu sare si piper.


Punem amestecul intr-o cratita si adaugam 2-3 linguri de ulei.




Dam la foc potrivit si tinem, pana ce carnea isi schimba culoarea.


Tragem de pe foc si lasam sa se racoreasca.


Batem ouale si le incorporam in amestecul de carne.


Intr-o tava (eu am folosit una de chec), unsa cu ulei si tapetata cu faina, asezam umplutura (mai pastram 3-4 linguri), astfel incat in mijloc, sa lasam un spatiu pentru umplere.


De jur imprejurul spatiului lasat, asezam feliile de bacon, apoi punem crema de branza si apoi feliile de cascaval.




Acoperim cu amestecul de carne pastrat.


Curatam ouale fierte, le taiem in doua si le asezam deasupra drobului, apasand usor cu degetele, astfel incat jumatatile de oua sa intre in amestecul de carne. Punem si cateva fire de patrunjel verde deasupra.


Bate bine oul si il turnam peste drob.




Dam la cuptorul preincalzit, la 180 grade C, timp de aproximativ 30 minute.


Scoatem drobul din cuptor si il lasam sa se raceasca in forma, apoi il scoatem si il feliem.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Rulada de porc cu nuci si fructe

Rulada de porc cu nuci si fructe

Carnea o batem cu ciocanul de batut carne pana cand este ca si pentru snitel , dar vom obtine o singura

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Pasti
Tiramisu a la Margot

Tiramisu a la Margot

Se freaca galbenusurile cu zaharul pana acesta se topeste, apoi adaugam Mascarpone si amestecam pana

5 voturi    6 comentarii
30 min
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 550 g piept de pui
  • 4 fire de ceapa verde
  • 4 fire de usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 2 oua
  • 2 oua fierte
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 8 felii bacon crud uscat
  • 3 linguri crema de branza
  • 4 felii cascaval
  • Mai avem nevoie
  • 1 ou pentru uns drobul
  • cateva fire de patrunjel verde
  • ulei pentru uns forma
  • faina pentru tapetat forma

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

24 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci
Adauga reteta
Retete

din Retete de Pasti

Costite de ied Costite de ied

Se spala bine costitele de ied. Le lasam sa se scurga. Punem sare, piper, oregano, coniac mustar si usturoi tocat in bol si amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Retete de Pasti
Cozonac moldovenesc cu crema de nuca si ciocolata Cozonac moldovenesc cu crema de nuca si ciocolata

Acesta reteta o facem de ani de zile, dupa cum vedeti, nu are prea multe oua si nici zahar. Secretul in a obtine un cozonac pufos si

2 voturi    0 comentarii
3h 45 min
Retete de Pasti
Kofta de carne de miel cu salata de crudiati pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver