Speli afinele, le strecori. Adaugi un kg de zahar, lasi cateva ore(e bine sa stea peste noapte acoperite).Dai la foc mare pana incepe sa fiarba, amesteci mereu, adaugi zeama unei lamai,apoi lasi la foc mic.Cand siropul s-a legat, il incerci cu picatura de sirop pe o lingura de inox.Trebuie sa ramana bobita. Oparesti borcanele si capacele, le usuci bine,torni dulceata fierbinte in borcane,rastorni borcanele capsate si invelesti in patura pana a doua zi.In felul acesta ai siguranta ca se pastreaza foarte bine.
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii