Ardeii iuti se spala si se taie marunt.
Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau in robot.
Intr-o oala se pune otetul si zaharul si se lasa sa fiarba cam 10 minute pana devine ca un sirop sticlos, apoi adaugam ardei iuti si gogosarii. Se lasa la foc mic cam 45-50 minute, pana se leaga, iar la final adaugam putina sare.
Se pune dulceata calda in borcane si se tine la cald sub o patura pana se raceste.
Este o garnitura perfecta pentru cine iubeste friptura sau pentru diferite sosuri.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii