burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010
Foarte buna si asta si cea de visine, cele mai bune pt mine.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010
Imi place mult dulceata de capsune...
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009
Mmmmmmmm ce buna este!!
Redusa
1h
1 vot
burdulea maria elena (Chef de cuisine)
Foarte buna si asta si cea de visine, cele mai bune pt mine.
mirey (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009
Ador dulceata de capsuni!
titza (Chef de cuisine) , 15 iulie 2008
Capsunile se vor spala intai sub jet de apa si abia apoi le curatam de codite. Dulceata se leaga mai repede si este mai gustoasa daca la fiecare kg de zahar adaugam zeama de la o lamaie. Borcanele cu dulceata se vor pastra la intuneric, altfel capsunile se vor decolora.
Sidy (Chef de cuisine) , 02 iulie 2008
Se poate face si cu gelfix Extra si atunci se foloseste numai 1/2 kg zahar la 1 kg fruct.