Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar.
Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga lamaia tocata marunt si se pune la fiert intr-un vas cu gura cat mai larga sa fiarba la foc iute.
Cand siropul ramane pe lingura, este semn ca dulceata este gata, se opreste focul si se adauga esenta de menta, se amesteca si se pune dulceata in borcane, se pun capace si se pun sub paturi pana a doua zi sau pana se racoresc. Se baga la camara si se fac iarna clatite bune si aromate.
Sa aveti pofta, dragilor!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii