Reteta postata pe: 20 iunie 2008
Ingrediente
1 kg cirese, 1 kg zahar, 2 cani apa
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
se scot samburii de la cirese.se adauga zaharul si se lasa pana a doua zi.
se mai adauga 2 cani de apa si se fierbe pana cand dulceata este legata.
se aseaza in borcane si se acopera,se pastreaza la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "dulceata de cirese" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Se spala ciresele,se curata de codite si de samburii scosi cu mare grija sa nu sfarame si se aseaza
Intr-un castron, punem cacaoa si zaharul si turnam apa clocotita. Amestecam energic, apoi adaugam
17 voturi
11 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate