Desfacem bobitele de soc de pe crengute. Vom alege doar fructele bine coapte. Le spalam in doua trei ape si le lasam deoparte.Intr-un vas fierbem apa impreuna cu zaharul pana se transforma in sirop.Adaugam fructele de soc si zeama de lamaie.Din acest moment fierbem circa 45 minute dulceata. Pare mult, insa dulceata de soc se leaga mai greu decat o dulceata obisnuita.
Punem dulceata fierbinte in borcanele sterilizate si capsam bine borcanele. Intoarcem borcanele cu fundul in sus pana se racesc, impiedecand astfel aerul sa intre.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii