Coji:
Se fierb uleiul si apa in clocot.
Se da jos cratita de pe foc si se adauga imediat faina, batand bine cu mixerul. Selasa sa se raceasca si se adauga, pe rand, 4 oua.
Crema:
Se amesteca bine zaharul cu ouale si faina. Compozitia se dizolva cu laptele rece. Se pune la fiert pana la ingrosare.
Se glazureaza cu ciocolata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii