Pentru coji:
Se pun apa, eleiul si sarea la fiert, cand da in clocot se da la o parte de pe foc si se adauga 300 gr faina si se amesteca cu lingura de lemn. Cand s-a racit compozitia adaugi 7-8 oua, 2 cate 2 si se amesteca bine.
Pentru crema:
1 l lapte cu 1 cana zahar se pun la fiert.
Separat: se pun 8 galbenusuri frecate cu o cana zahar, se pune putin lapte si dupa se adauga 2 cani faina si se adauga si restul de lapte (pana se face 1 l).
Compozitia aceasta se pune peste laptele+ zaharul puse la fiert.
Cand a fiert, se bat albusurile spuma, se torn in crema si se amesteca de jos in sus.
Se adauga si 2 pliculete zahar vanilat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii