Se fierb ouale. Se lasa apoi la racit, se curata si se taie in jumatati sau sferturi.
Punem uleiul intr-o oala sa se incalzeasca. Adaugam ceapa tocata marunt si cateii de usturoi.
Cand ceapa a devenit translucida, adaugam rosiile curatate de coaja si taiate cuburi.
Adaugam sare si cand rosiile incep sa se inmoaie adaugam turmericul si praful de chili. Lasam sa se prajeasca putin si condimentele si turnam laptele de nuca de cocos. Aducem laptele la fierbere, reducem focul si lasam sa mai fiarba pana cand sosul incepe sa se ingroase.
Adaugam ouale si lasam sa mai fiarba cateva minute.
Se serveste cu orez fiert.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii