Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de grade. Tocam ceapa marunt, o calim, adaugam vinul, sare, piper dupa gust, se lasa sa se evapore vinul. Dupa aceea, amestecam ceapa cu tonul si ouale tocate marunt.
Se aseaza pe tava de la cuptor o hirtie ca sa nu se lipeasca (hirtia tre sa fie speciala pt cuptor), punem o foaie de hojaldre dedesubt, punem umplutura si cea de-a doua foaie deasupra, facem o gaurica in mijlocul empanadei, ca sa iasa aburul. Batem oul crud si o ungem cu o pensula sau cu ce avem. Bagam la cuptor timp de 20 min, dupa care o scoatem si o mincam calda. Este delioasa. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii